Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor hábórús félelem...

Orbán Viktor hábórús félelem keltéssel akarja elterelni az ország problémáit?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 20. 10:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

11# én sem téged, úgyhogy te is kussolj, foglalkozz a Dublini problémákkal.

Te nem itt élsz, adózol, fogyasztasz, stb...

Én sem foglalkozom Dublinnal, úgyhogy kuss!

nov. 20. 12:13
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
#12 De az USA dolgaival meg foglalkozol mi? :D Micsoda kétszínűség.
nov. 20. 12:16
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
#13 nem érti mert 2 bites, én akkor is itt leszek amikor Ír állampolgárságot szerzek és ugyanúgy hozzá fogok szólni attól függetlenül hogy az undok kis malacnak épp milyen kedve van :D:DDD
nov. 20. 12:17
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

13# nem, nem böfögök bele az amerikai politikai fórumokon az ottani embereknek!!

Az a baj, hogy te viszont ezt csinálod... úgyhogy kuss.

nov. 20. 12:19
 15/26 anonim ***** válasza:
47%

#15 Én Magyarországon élek, úgyhogy csak ne kussoltass. Nem az USA forumokon mondtam a hozzászólásaidat, hanem például itt ezen az oldalon. Ugyanúgy foglalkozol külpolitikával, ráadásul úgy, hogy még állampolgára se vagy az adott országnak. Ugyanúgy foglalkozol Ukrajnával és ugyanúgy foglalkozol Oroszországgal is. Miért? Ez a kétszínűség.

A dublini hozzászoló pedig magyar állampolgár, aki kint dolgozik és él. De ettől függetlenül bármikor hazajöhet, hogyha az ország pozitív irányba változna és felvenné tényleg a versenyt a nyugattal szemben gazdasági helyzetben. Szóval neki van érve és joga is foglalkozni az itthoni dolgokkal, ellentétben veled a külpolitikai dolgokkal.

nov. 20. 12:21
 16/26 anonim ***** válasza:
43%

#15 hát igen ez a szólásszabadság :D

a teidődben még nemvótt mi? :D

#16 +1 hát igen, jó lenne hazamenni de látod mi megy itt? az a baj hogy ebből a 2 bites mentalitásból nem nagyon hiányzik kint semmi

nov. 20. 12:23
 17/26 anonim ***** válasza:
29%

sok dolguk lesz a moderátoroknak ma ahogy látom

üdv DUBLINból (soha nem megyünk haza, egyétek meg amit főztetek)

nov. 20. 12:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

én megértem a hozzáállásodat de ez valamilyen szinten kárörvendés és ezért számomra nem túl szimpatikus.(nem velem vitatkoztál eddig)

nov. 20. 12:30
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
#19 Nem is fogsz hiányozni senkinek sem. Egy kicsit jobb hely lett Magyarország nèlküled.
nov. 20. 12:32
 20/26 anonim ***** válasza:
43%

#20 ez csak az igazság

Egy nép, amely megválasztja a korrupt politikusokat, csalókat, tolvajokat és árulókat, az nem áldozat… hanem bűntárs

nov. 20. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!