Miért baj az, hogy a jövőben nem jár majd boríték a szavazólaphoz?
2RK szavazóként kérdezem.
Olvastam Hadházy érveit, de valamire nem tér ki. A szavazólapot ugyanis össze lehet hajtani úgy is, hogy az üres oldala van kifelé, azaz a szavazókörben tartózkodó többi személy nem láthatja az illető szavazatát.
Városokban nyílván nem gond,ahol senki nem ismeri a másikat.
De a kisebb településeken törpe falvakban igenis gond,ha meglátják,hogy a Gizi vagy. Bözsi néni nem a fideszre szavazott.
"De a kisebb településeken törpe falvakban igenis gond,ha meglátják,hogy a Gizi vagy. Bözsi néni nem a fideszre szavazott."
És hogy látnák meg több réteg papír mögött, csak mert nem rakod még plusz borítékba is?
Szerintem se baj, mert
1. a szavazókabintól az urnáig pár méter vezet, a lap összehajtva van, nem látja senki.
2. Én büszke vagyok rá, hogy kire szavazok, nem érdekel, ha megtudják
3. Környezetbarátnak tartom, hogy nem pazarolnak borítékot
4. A folyamatot meggyorsítja, hogy nem kell bontogatniuk.
2#
Nézd mi van ha nem hajtja össze és úgy dobja bele, vagy úgy hajtja össze,hogy kifelé van és látszódik?
2022-ben az össz ellenzéki jelölt a Márki-Zay Péter volt
Győri vagyok,a választások előtt országjárást tartott és eljött Győrbe,mivel rühellem a fideszt elmentem meghallgatni,hogy mit mond.
Végig voltak,ilyen fideszes hívők akik a beszéde alatt végig fütyültek,majd vége lett a beszédének mentem vissza a kocsimhoz és messziről elkezdett provokálni az egyik
( nem nyúlt hozzám csak pof@zott nekem jó messziről)egy idős fideszes bácsi.
Hogy milyen jól táplált vagyok,milyen szép ruhák vannak rajtam,biztos nem éhezek és mégis a fidesz ellen vagyok.
Teljesen megértem,ha egy idős ember nem akarja magát ennek kitenni,hogy egy fideszes a falujában így inzultálja majd.
“ csak ürügy arra, hogy a bolond Hadházy hisztizhessen. Viszont csökkenti a környezeti terhelést, és gyorsítja a számlálást.”
A környezeti terhelést kezdjétek azzal, hogy nem küldtök ki több irányított kérdéses nemzethy konzultációt a leghűségesebb ölebeitek feltérképezése végett.
"Viszont csökkenti a környezeti terhelést"
Fideszesek mihazánkosak!!!!
Szóljatok a Szijjártónak vagy az Orbánnak,hogy kérje meg a gazdájukat a Putyin elvtársat,hogy hagyja abba ukrajna bombázását
Na az jót tenne a környezetenek,
az sokat segíteni.
2025 januárjában lesz Fehéroroszországban( belarusz) a választások.Sajnos nincs kétségem afelől,hogy ki fog nyerni.
2026 áprilisban lesz Magyarországon a választások.
Ha akkor és ott a fidesz ismét 2/3 fog nyerni akkor mi is Fehéroroszország sorsára fogunk jutni
Ez a tétje a szavazásnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!