Most komolyan azért szokott a kedves kormányunk drága hiteleket felvenni Kínától, mert a kormányunk ki lopja a költségvetésből a befizetett adónkat?
Mivel úgy tartottam fair-nek leírtam hogy valóban írtam ilyet amit idéztél, csak más kontextusban. Erre megint csak a rágalmazást kaptam...
Te tényleg nem veszed észre magad? Te hozod az ÖSSZES olyan rossz szokást, amit "magyar szokás"-nak titulálsz. Most kezdjek kötekedni, hogy akkor ezek szerint te nem vagy magyar??? Mert te ezt tennéd fordított helyzetben...
""Semmi normális nincs abban, amikor valaki implicit lehülyézel. Az már más kérdés, hogy ezt letagadni meg egyenesen gerinctelen."
Na, ez a válaszom (amit tőled idézek!) a #30-as kommentedre. Jah, szó szerint nem is laposföldhívőztél csak kvázi... Nagy király vagy! :D
" Mert simán leírtam, hogy hol dolgozom a kérdésedre választ adva, amire megkaptam, hoyg én vagyok a nagypofájú multinál dolgozó magyar."
Ugyan melyik kommentemből sikerült ezt kiolvasnod??? Idézd már, légyszi, mert én most olvastam mindent vissza és nem emlékszem hogy írtam ilyet. Hasonlóan ahhoz kérdésemhez amin itt lovagolsz - pedig azt is félreértetted ezek szerint - már megint félreértettél valamit!
"Még egyszer, te kérdeztél rá, hülyegyerek - igen, ez nem személyeskedés, hanem tényközlés - és nem én írtam le jókedvemből."
Nem emlékszem hogy fegyvert tartottam volna a halántékodhoz... Ergo jókedvedből írtad le... :D
Mégegyszer: nem azt kérdeztem h hol dolgozol, hanem bizonyítani próbáltam hogy - mivel nem Kínában a Telco-nál - ezért nem tudhatod mi megy ott.. Elég lett volna annyit mondanod, hogy hasonló területen dolgozol és kész. SEMMIT NEM ZSAROLTAM KI BELŐLED TE TÖKFEJ! Csak te nem bírsz veszíteni, ezért inkább kiadsz magaról mindent... Nem túl okos dolog.
"Ezt is sejtettem, h valami ilyesmit fogsz írni, ez is bizonyítja, hogy észre sem veszed, hogy ledegradálod a vitapartner."
Nem, ez azt bizonyítja, hogy ezt jelenti, amit írtam, csak láthatóan szándékosan félreértelmezted.
Ha én azt írom le, hogy elefánt és te egérnek értelmezed, arról nem én tehetek. A szavaknak van egy előre definiált jelentésük, ami szerint a nyelv működik, eszerint tessék értelmezni és akkor kiderül, hogy egyáltalán nem írtam, hogy laposföld-hívő lennél.
"Erre megint csak a rágalmazást kaptam..."
Az nem rágalmazás, hogy beismerted, hogy igazam van és erre megismételtem, hogy igen, erről van szó, hogy eddig is nekem volt igazam.
Te magad ismerted be, hogy hazudtál. Ez nem rágalmazás.
"Te tényleg nem veszed észre magad? Te hozod az ÖSSZES olyan rossz szokást, amit "magyar szokás"-nak titulálsz"
Ez megint egy másik tipikus esete, hogy valaki nem tud olvasni.
Én már előre leírtam, hogy abban a stílusban írok, ahogy nekem írnak, mivel én annyira vagyok hajlandó tisztelni a másikat, amennyire ő tisztel engem.
Nézd, szerintem túlzás nélkül egy 10-15 kommentet váltottunk. Ez idő alatt számtalanszor bebizonyíthattad volna, hogy te mennyivel értelmesebb vagy, cáfolhattad volna állításaimat. Ehelyett mi csinálunk? Annyira elvitted a beszélgetést egy teljesen más irányba, hogy középiskolás tananyagot kell leadnom egy felnőtt embernek, akinek ezzel már tisztában kellene lennie. Ez nem k*rva gáz?
"Most kezdjek kötekedni, hogy akkor ezek szerint te nem vagy magyar??? Mert te ezt tennéd fordított helyzetben."
Mármint? A logikád szerint pont, hogy magyar vagyok, mert én felelek meg ezeknek a szokásoknak.
Ez pont fordítva lenne igaz, ha azt állítanám, hogy én nem felelek meg és ezért nem is vagyok magyar.
"Jah, szó szerint nem is laposföldhívőztél csak kvázi"
Az a helyzet, hogy nem.
Vagy akkor azt kérdezem, hogy szerinted milyen témán keresztül lehet prezentálni egy érvelési hibát, ha minden esetben magadra veszed, amikor egy másik témán keresztül mutatom be?
Ha azt mondtam volna, hogy sokak szerint a holdra szállás kamu volt, akkor azzal jössz, hogy azt állítom rólad, hoyg nem hiszel a Holdra szállásban.
Nem, ilyen nem állítottam. Ez egy bevett érvelési technika, ami bemutatja, hogy egy érv miért hibás. Középiskola 10. osztály!!!
"Ugyan melyik kommentemből sikerült ezt kiolvasnod??? Idézd már, légyszi"
Most azt fogod mondani, hogy a #17-es kommentet se te írtad? :DDD
"Tipikus nyugati arrogancia árad a szavaidból. megspékelve egy kis multi-cég-attitűddel... :)"
Nagyon nehéz máshogy értelmezni, mint ahogy "lefordítottam".
"Nem emlékszem hogy fegyvert tartottam volna a halántékodhoz... Ergo jókedvedből írtad le."
A zsarolás nem csak ennek felel meg. Annak is megfelel, amikor a vitát eltéríted egy olyan irányba, ahol láthatóan egy deadlock-ot akarsz előidézni, hogy ne menjen semerre a vita. Ezzel gyakorlatilag rákényszerítesz arra, hogy ha akarok haladni, akkor válaszoljak erre, de még ennek ellenére is folytattad és tereltél tovább ezen a szálon, hogy már nem csak ott dolgozónak kell lenned, hanem még CEO-nak is.
Elég láthatóan próbáltad érvelési hibákkal feltartani a vitát.
"nem azt kérdeztem h hol dolgozol, hanem bizonyítani próbáltam hogy - mivel nem Kínában a Telco-nál - ezért nem tudhatod mi megy ott"
Akarod mondani Indiában.
Másrészt, sosem lesz bizonyítás egy érvelési hiba.
Harmadrészt, ha tényleg ennyi lett volna a célod, akkor nem változtattad volna meg az eredeti állításod. Tehát még ha el is fogadom, hogy szerinted ez valid érv, akkor is a következő kommentben már CEO-ról beszéltél.
Normális érvelés esetén erre pl. nem lett volna szükség.
"Elég lett volna annyit mondanod, hogy hasonló területen dolgozol és kész."
De így se fogadtad el. Neked ezt sikerült felfogni? Érted, hogy utána tereltél és CEO-król beszéltél?
"SEMMIT NEM ZSAROLTAM KI BELŐLED TE TÖKFEJ! "
:DDD
Te miről érvelsz most? :D
Mármint még ha el is fogadom, hogy túloztam és ez nem zsarolás, akkor sem ez volt az állításom lényegi része.
Itt sosem az volt kifogásolva, hogy ezt el kellett mondanom, mert leszarom. Ahogy írtam, itt az érvelési hibákkal van gond, amik mentén te egyes dolgokat elkönyveltél.
"Csak te nem bírsz veszíteni, ezért inkább kiadsz magaról mindent.."
Mit veszítettem? :DD
Nem volt egyetlen egy helytálló érved sem, ami cáfolt volna. :DDD
Most is arról beszélsz, hogy zsaroltál-e vagy sem, amikor elég egyértelműen végig terelsz és tök másról beszélsz.
Nem kell visszaolvasni az egész beszélgetést, csak olvasd el az eredeti #6-os kommentemet és hasonlítsd össze, hogy az utolsó 3 kommentedből melyik voltak tartalmilag a közös részek, amik az ott elhangzott állítások valamelyikéről szólnak. Csak ennyit tegyél meg, semmi többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!