Most komolyan azért szokott a kedves kormányunk drága hiteleket felvenni Kínától, mert a kormányunk ki lopja a költségvetésből a befizetett adónkat?
"Te talán Indiában élsz és egy kínai telco cégnek dolgozol?""
Ezt NEM én írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Te talán Indiában élsz és egy kínai telco cégnek dolgozol?"
Na, hát erre már én is csak azt tudom írni, hogy "LOL"
És örülök, h nem olvastam el már az előző kommentedet sem végig (és most ezt a legutóbbit sem!). Nem éred meg a fáradságot. ;)
Az a baj veled, hogy itt személyeskedsz, gyökérkedsz, ráadásul a végén kiderül hogy összekeversz valakivel.... Laposföld, mi?
Meg "LOL", mi? Aztán még Te oktatsz engem, hova kell kérdőjelet rakni??? Hehe...
"Ezt NEM én írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Egyetértek, azért ír ugyanúgy, hasonló szavakkal, hasonló komplexitású szószerkezettel, miközben azonos a pipáinak a száma, mert tök véletlenül nem te vagy az. :DDD
Nézd, én a #13-as kommentre írtam, hogy ne hazudjon az illető, amit érdekes módon minden más komment tovább vitt. Gyakorlatilag minden kommentben van hivatkozás az előzőre. :D
"Az a baj veled, hogy itt személyeskedsz, gyökérkedsz, ráadásul a végén kiderül hogy összekeversz valakivel..."
Mondom egyetértek. Ha pl. végigolvasod az első 5 kommentet, akkor láthatod, hogy milyen gyakori a "..." használata, amit érdekes módon mind a #13, #15, #17 és #19-es komment is szeret, nyilván azontúl, hogy hozzászól a hazugozás kérdésköréhez. :)
"Meg "LOL", mi? Aztán még Te oktatsz engem, hova kell kérdőjelet rakni??? Hehe..."
Amúgy annyit leírok neked, mert önmagában szánalmas, amit csinálsz, de még ha el is fogadnám, hogy te mennyire más vagy, akkor is elég objektíven látja mindenki, hogy hazudtál, mivel ezt állítottad: "A kutya nem kérdezte hol dolgozol..."
Még ha más személy is lennél, akkor is mindenki látná, hogy a #15-ös komment erre kérdez rá.
Ez egyébként még egy szempont arra, hogy miért vagy ugyanaz a személy. Ha más lennél, akkor nem lenne okod hazudni arról, hogy senki nem kérdezte ezt.
"Visszaolvastam, valóban engem idéztél. Remekül kivágtad a kontextusból a mondatom egy részét, ami így az általad bizonygatott "kizsarolás" tényét erősíti."
Hát igen, a szokásos magyar magatartás. Nem bocsánatkéréssel indulunk, mert kiderült, hogy hazudtál, hanem már magyarázod a bizonyítványod, hogy miért nem úgy volt ahogy.
Gratulálok.
Másrészt, nem, kontextussal együtt értelmezve is ugyanazt jelenti. Míg én nem fogok 15 mondatot egyszerre kiemelni, mert olvashatatlan lesz a kommentet, csak 1-2-t, addig a válasz a teljes, kontextussal együtt megírt részre vonatkozik.
"Valójában semmit nem zsaroltam ki belőled"
Ha nem így lett volna, akkor nem erre terelted volna el a válaszod és pláne nem kérdést fogalmaztál volna meg.
Elég egyértelműen ez volt a célod. Sajnálom, ha a szövegértésed nem teszi lehetővé, hogy értelmezd az általad leírtakat.
#25 Azok után hogy Te kezdtél már valahol az 5-ös komment körül "laposföld-hívőnek" titulálni engem, csak mert nem veled értek egyet... A következő kommentedben is folytattad a ledegradálást.. Szóval ehhez képese elég érdekes elvárás, hogy én kérjek bocsánatot...
Nem hazudtam. Rohadtul nem azt írtam, amit te visszaidéztél. Olvasd csak vissza b..zdmeg és ha már idézed, akkor az EGÉSZ mondatot idézd, mert így teljesen megváltoztattad a mondat értelmét. Na, ez a "magyar szokás"...
Semmit nem zsaroltam ki, elég lett volna azt írnod, hogy: nem, nem dolgoztam a kínai telco-ban de hasonló helyen dolgozom. A faxom se kíváncsi rád, v hogy hol dolgozol, mit csinálsz? Kinek képzeled magad??
"Azok után hogy Te kezdtél már valahol az 5-ös komment körül "laposföld-hívőnek" titulálni engem, csak mert nem veled értek egyet."
Ez elől a kérdés elől ne térj ki. Tényleg válaszold meg. Milyen jelzővel illessem azt a személyt, aki szerint "laposföld-hívőnek" tituláltam azzal, hogy átvettem a logikáját és egy másik eseten keresztül bemutattam, hogy miért hibás?
Mert ez azt jelenti, hogy ez az illető nem fogta fel, hogy mit írtam, mivel sehol nem szólt arról a kommentem, hogy ő "laposföld-hívő", hanem arról szólt, hogy miért hibás a logika és direkt egy olyan esetet hoztam, ahol nem kell arról vitatkozni, hogy lapos-e a Föld, mert - jó esetben - mindketten tudjuk, hogy nem az.
Itt gyakorlatilag egy nagyon alap érvelést nem sikerült értelmezned és még mindig azt hazudod, hogy degradálás az, hogy ki mondom, hogy nem vagy túl okos ezek után.
"A következő kommentedben is folytattad a ledegradálást.. Szóval ehhez képese elég érdekes elvárás, hogy én kérjek bocsánatot..."
Szóval nem, sehol nem degradáltalak le, leírtam a tényeket, ha nem tetszik, akkor keress egy normális iskolát.
És igen, ennek megfelelően pedig annak érdemes bocsánatot kérnie, aki hazudik, jelen esetben te.
"Olvasd csak vissza b..zdmeg és ha már idézed, akkor az EGÉSZ mondatot idézd, mert így teljesen megváltoztattad a mondat értelmét. Na, ez a "magyar szokás"..."
Na, látod, megy a hazudozás ezerrel. :)
A teljes mondatot idéztem. Egy mondat két mondatot lezáró írásjel között van. A te esetedben egy ponttól indul és egy kérdőjelig tart:
"Te talán Indiában élsz és egy kínai telco cégnek dolgozol?"
Ezt idéztem többször is, ez a teljes mondat. A szomorú pedig az, hogy ez már általános iskolás ismeretanyag, ami neked nem jött össze.
"Semmit nem zsaroltam ki, elég lett volna azt írnod, hogy: nem, nem dolgoztam a kínai telco-ban de hasonló helyen dolgozom"
És eleinte nagyjából ennyit írtam. Nyugodtan olvasd vissza azt is. Mert simán leírtam, hogy hol dolgozom a kérdésedre választ adva, amire megkaptam, hoyg én vagyok a nagypofájú multinál dolgozó magyar.
Teljesen korrekt módon adtam választ, amire te elkezdtem elemezni a személyiségemet, miközben te magad kérdeztél rá.
"A faxom se kíváncsi rád, v hogy hol dolgozol, mit csinálsz? Kinek képzeled magad??"
Ha ilyen skizo vagy, akkor ne tegyél fel olyan kérdést, amire nem érdekel a válasz.
Még egyszer, te kérdeztél rá, hülyegyerek - igen, ez nem személyeskedés, hanem tényközlés - és nem én írtam le jókedvemből.
nov. 20. 18:30 #4 komment (te vagy valaki más):
Azért is, meg azért is hogy nálunk építsenek gyárakat, lényegében el van adva az ország kínának. A zorbán féle semlegesség egyenlő a hazaárulással, idepucsít, odapucsít.
#5 (Én itt kapcsolódtam be):
- Jobban szereted Hisztipetit, aki az Ursula-féle liberál-náciknak adná el az országot? Orbán ellenük döntött és sokak szerint jól. Inkább a Brics, mint a döglődő EU!
nov. 21. 10:50 #6 (te):
- Érdekes módon 2010 előtt sem lett eladva az ország, szóval felesleges hazudni...
Sokak szerint a Föld is lapos. Ettől a valóság megváltozik és lapossá válik? Szerinted a világ így működik?...
És a legnagyobb szereplőjük, Kína, jelenleg egy válság szélén áll, ami az ország teljes összeomlását is eredményezheti. Ehhez képest az EU gazdaságilag köszöni szépen, jól van.
nov. 21. 10:53 #7 (ismét te):
- 5ös hozzászólása minden elmond az átlag fideszes műveltségi szintjéről, ez Magyarország 2024ben, és az ilyenek kellenek ennek a mocskos rendszernek a fennmaradásához.
*
*
*
TEHÁT: sikerült már rögtön a vita elején megrágalmaznod és ledegradálnod ( #5-ös komment) aztán - válaszra sem várva - folytattad a degradáló hangnemet a #7-es kommentben. Persze azt úgy fogalmaztad meg, mintha egy harmadik személy írná, csak hát három perccel az előző komment után egy azonos stattal rendelkező anonim az általában ugyanaz a személy szokott lenni... Ez nyilvánvaló. A #17-es kommentemben bíráltam a hangnemed, erre a #18-as kommentedben (nov. 27. 07:33) ezt írtad:
"Évekkel ezelőtt hoztam azt a "szabályt", hogy abban a stílusban válaszolok, ahogy nekem írtak. Ha nem tetszik a stílus, akkor a tükörben keres a bajt."
Csak azt felejtette el, hogy TE kezdted a degradálást és rágalmazást (#6-s komment) és folytattad a #7-esben. Utána már én sem voltam udvarias, de te könnyedén túltettél rajtam.
Ezek után kezdtünk vitázni az állításodon miszerint Kína a gazdasági összeomlás szélén van. Te hivatkoztál arra hogy a te forrásaid jók és tényként hivatkoztál a leírtakra. Erre én írtam hogy a média közleményeket közöl, nem tényeket. Azért írtam ezt, mert így van. Az hog a média leír valamit egyáltalán nem garantálja hogy az tény. Ha ezt nem érted, nem tudok segíteni... Próbáltam megértetni veled, ezért kérdeztem vissza hogy "Te talán ott dolgozol Kínában, annál a bizonyos cégnél, amire épp hivatkozol???" Gondoltam, nem és ennyivel el van intézve, de te erre leírtad hogy te hol dolgozol.... Hát baaaaaa.d meg!! Ez neked "kizsarolás" ????
Egy szó mint száz: bebizonyosodott, hogy a saját magad szabályait sem tartod be és imádsz másokat rágalmazni. Valamint az is hogy egy barlangban élsz, mert fikát sem tudsz a jelenlegi helyzetről.
És igen, a rendszerváltás előtt is lerabolták az országot! Ajánlom hogy keress rá az "Impexek hálózata" szavakra. Borvendég Zsuzsa kutatásait nem lehet ledegradálni (bár lehet h neked az is sikerül...)...
"Mert ez azt jelenti, hogy ez az illető nem fogta fel, hogy mit írtam, mivel sehol nem szólt arról a kommentem, hogy ő "laposföld-hívő", hanem arról szólt, hogy miért hibás a logika és direkt egy olyan esetet hoztam, ahol nem kell arról vitatkozni, hogy lapos-e a Föld, mert - jó esetben - mindketten tudjuk, hogy nem az.
Ezt is sejtettem, h valami ilyesmit fogsz írni, ez is bizonyítja, hogy észre sem veszed, hogy ledegradálod a vitapartner... Akkor viszont tegyél már egy szívességet...!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!