Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz előre hozott választás?

Lesz előre hozott választás?

Figyelt kérdés

ma 05:57
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Ha a fidesz nagyon ki akarna csszni az ellenzékkel, akkor lesz.

Jelenleg, nincsenek ismert jelöltjei a Tiszának, fogalmunk sincs róla, hogy az a programnak nevezett populista lózung, mit is takar valójában.

Magyar Péter népszerűsége önmagában semmit sem ér országosan.

ma 06:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem esélyes.

Érdekes hogy Magyar akar előrehozott választásokat, de a fidesznek sokkal előnyösebb lenne. Szerintem ez ilyen fordított pszichológia, mert ha tényleg előrehozzák akkor úgy tűnik mintha MPnek engednének.

ma 06:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Magyar elébe ment az előrehozásnak és ezzel akadályozta meg, hogy a Fidesz kihasználja azt az időablakot, amely alatt még nyerhet és ezzel újabb 4 évre bebiztosítja a hatalmát.
ma 06:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A legjobban a 3#-as fogalmazta meg a dolgot.
ma 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a Fidesz most behozza az előrehozott választást, akkor MP tudatosan, a Fidesz tudattalanul fogja kommunikálni, hogy Magyaréknak enged, becsicskul.

Ha nem lesz előrehozott választás, akkor MP megint csak eltudja adni, hogy a Fidesz fél a kihívástól, és nem biztos magában.

Magyarék jól járnak szerintem mindkét opcióval, mert 26-ig még rohad az ország állapota, amik mind-mind mutatni való pontok, példák a Fidesz rossz kormányzására.

ma 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Minek? Semmi értelme nem lenne, és nincs is szükség rá, jövőre amúgyis lesznek választások. Csak a klasszikus pártoknak vannak jelöltjeik, az meg újabb fidesz 2/3-ot hozna.
ma 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!