Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatjátok a Fideszt?

Miért támogatjátok a Fideszt?

Figyelt kérdés
Miért nem fordultok el tőle, ti akik még mindig kedvelitek? Gyermek védelem és más területen is elbuktak, miért hisztek még mindig nekik? Kort és nemet is légyszi

nov. 19. 22:31
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Nincs, tvben láttam miközben tettem-vettem.
nov. 23. 15:47
 32/42 anonim ***** válasza:
A hírtv hírekben volt.
nov. 23. 15:48
 33/42 anonim ***** válasza:

Mert a Fideszen belül vannak a legkomolyabb, intelligens emberek.

Ne haragudjanak a baloldal, szélsőjobbos partiak, de teljesen komolytalan az összes képviselőjük, nem egy setét, buta.

nov. 24. 11:19
 34/42 anonim ***** válasza:

Egyedül talán Fodor Gáborban némi potenciál, aki most nem fideszes. Dehát tény, hogy ő is az volt régen, szóval... 🤣

És érdekes, hogy őt ellenziek/vagy Orbánellenesek kb észre sem veszitek, pedig vele szerintem többre jutnátok a mostani szerintetek nagy jövő Magyar Péter helyett. Mert az már akkor megbukott, amikor feltűnt.

nov. 24. 11:25
 35/42 anonim ***** válasza:

9. "Szerintem a gyermekek be vannak védve rendesen"

Ameddig egy államilag kitüntetett molesztáló be nem teszi nekik...

nov. 26. 10:18
 36/42 anonim ***** válasza:
35, vagy egy balos, átlag liberális akár.
nov. 26. 11:33
 37/42 A kérdező kommentje:
22, Magyar nem ugyanaz mint a többi párt. Egy párt sem ment be a kórházakba, sem a gyermekvédelmi intézetekbe, nem készített képeket sem. Arról nem is beszélve hogy vergődtek végig és semmi hasznuk nem volt "ellenzékként" így párhuzamot se húzzunk inkább.
nov. 28. 19:49
 38/42 anonim ***** válasza:

De áruld már el! Ennek mi haszna, hogy ő bevonul a kórházakba?!???

Mert szerintem nulla a köbön.

nov. 28. 23:53
 39/42 anonim ***** válasza:

Az a haszna, hogy ő is meglátja élőben, hogy milyen szahar állapotok vannak ott, mert eddig életében nem járt ott.

🤣🤣🤣🤣

nov. 29. 10:01
 40/42 A kérdező kommentje:
Az a lényege, hogy megmutassa a sok iq bajnoknak hogy nem úgy van ahogy a kormány eteti őket hogy minden oké. Mert nem minden oké és sok embernek így kell prezentálni hogy észre vegyék hogy szrt se csinál a kormány.
dec. 1. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!