Miért támogatjátok a Fideszt?
mert nagyonjóóó :D
üdv Dublinból
(nekünk már jó)
Én nem vagyok Fidesz fan, de néhány ismerősöm az. A legszembetűnőbbek azok akik magas végzettségüek és a munkaerőpiacon ( tehát nem állami alkalmazásban dolgoznak ). Pl az egyik közgaszdász, bankban dolgozik. Egy másik felsőfokú külkereskedelmi végzettséggel rendelkezik, harmadik gépészmérnök. Nem sorolok fel mindenkit, de ezek nem "buták", több nyelven beszélnek, diplomásak és még csak nincsenek is a tűz közelében és semmilyen kötődésük nincs a NERhez, mégis a Fideszre szavaznak. Nem szeretek haverokkal politizálni, mert parttalan vita és csak megöli a kapcsolatokat, de volt hogy finomat rákérdeztem a miértre. Egyik sem tudott elfogadható értelmes választ adni.
Ezek után én nagyjából nem is számítok senkitől ( főleg alacsonyabb végzettségű, nyelveket nem beszélő, külföldre nem járó emberektől) értelmes válaszra.
Rabló banda? Igen.
Ennek ellenére támogatom!
Egészen addig támogatom amíg nem találok olyat, akikre érdemes lenne lecserélni vagy olyan veszély fenyeget hogy akik leváltanák az rosszabb lenne.
Szerintem nem vétett a fidesz a gyermekvédelem ellen. Nem értem, hogy te ezzel azt akarod kifejezni, hogy a fidesz a gyermekek ellen van, vagy pontosan mit?!
Hova forduljak, ha szeretnék?
Mert senkit sem látok, aki beszámíthatóbb, értelmesebb volna, mint amilyenek ők.
Egy olyan párt felé nem fogok fordulni, aminek semmi víziója nincs más, mint hogy váltsuk le a fideszt.
Mutass egy olyan pártot, ami azzal villog, hogy mit fog így és így " jobbá tenni? Értelmes, odavezető programmal, nem csak ígérgetés szinten.
Jah, és a miniszterelnök legyen min olyan okos, intelligens, mint Orbán. Sőt, legyen sokkal intelligensebb. Szal, ki az most?
7. "Szerintem nem vétett a fidesz a gyermekvédelem ellen"
Igaz is. Nehéz olyasmi ellen véteni, ami szinte nem is létezik.
Szerintem a gyermekek be vannak védve rendesen.
Mit hiányolsz konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!