Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatjátok a Fideszt?

Miért támogatjátok a Fideszt?

Figyelt kérdés
Miért nem fordultok el tőle, ti akik még mindig kedvelitek? Gyermek védelem és más területen is elbuktak, miért hisztek még mindig nekik? Kort és nemet is légyszi

nov. 19. 22:31
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
5%
Mert Nyugat-Európa romokban a liberalizmus miatt, Amerika az egész világot irányítani próbálja, és az 1980-as évek óta erőltetett Neoliberalizmus nem hozta el a Kánaánt.
nov. 19. 22:34
 2/42 anonim ***** válasza:
41%

mert nagyonjóóó :D

üdv Dublinból

(nekünk már jó)

nov. 19. 22:42
 3/42 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok Fidesz fan, de néhány ismerősöm az. A legszembetűnőbbek azok akik magas végzettségüek és a munkaerőpiacon ( tehát nem állami alkalmazásban dolgoznak ). Pl az egyik közgaszdász, bankban dolgozik. Egy másik felsőfokú külkereskedelmi végzettséggel rendelkezik, harmadik gépészmérnök. Nem sorolok fel mindenkit, de ezek nem "buták", több nyelven beszélnek, diplomásak és még csak nincsenek is a tűz közelében és semmilyen kötődésük nincs a NERhez, mégis a Fideszre szavaznak. Nem szeretek haverokkal politizálni, mert parttalan vita és csak megöli a kapcsolatokat, de volt hogy finomat rákérdeztem a miértre. Egyik sem tudott elfogadható értelmes választ adni.

Ezek után én nagyjából nem is számítok senkitől ( főleg alacsonyabb végzettségű, nyelveket nem beszélő, külföldre nem járó emberektől) értelmes válaszra.

nov. 19. 22:45
 4/42 A kérdező kommentje:
3. Szerintem az hogy kinek milyen iskolája van nem számít igazán. Amit te említel az inkább a jó létre utal. Azért szavaznak rá mert bár észben okék, de igazából nem éri el az ingerküszöbüket. Nem érzik a bőrükön, nekik van mit enni, nem fáznak, nem szegények, van jó fizetésük, munkájuk. Jó életük és pozíciójuk. Egy átlag ember ezt nem igazán tudja elmondani magáról, és amíg ilyen önző emberek vannak legyen 2 diplomás vagy 8 általános addig nem fog megváltozni a vélemény. Azért is kérdezem hátha van aki épp előnyös érvet tudna mondani, de ezzel egyet értek amit írtál hogy lehet nem lesz kézenfogható válasz.
nov. 19. 22:54
 5/42 anonim ***** válasza:
9%

Rabló banda? Igen.

Ennek ellenére támogatom!

Egészen addig támogatom amíg nem találok olyat, akikre érdemes lenne lecserélni vagy olyan veszély fenyeget hogy akik leváltanák az rosszabb lenne.

nov. 19. 23:45
 6/42 anonim ***** válasza:
95%
Támogatja a nyári villám. Én 2010-ben valóban hittem Orbánnak, és bíztam benne, hogy a lehetőségekhez képest itt jó világot fog teremteni. Erre mik jöttek, nagyon hamar? Trafikmutyi, földmutyi, Manyup lenyúlás, indokolatlan titkosítások, és ezek csak az első 4 év kirívó eseményei voltak. Én már akkor tudtam, hogy ezek ott folytatják, ahol Gyurcsányék abbahagyták. Mára már utálom Orbánt és az egész bandáját, sokkal nagyobb gazemberek, mint annó Gyurcsányék voltak.
nov. 19. 23:46
 7/42 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem nem vétett a fidesz a gyermekvédelem ellen. Nem értem, hogy te ezzel azt akarod kifejezni, hogy a fidesz a gyermekek ellen van, vagy pontosan mit?!

Hova forduljak, ha szeretnék?

Mert senkit sem látok, aki beszámíthatóbb, értelmesebb volna, mint amilyenek ők.

Egy olyan párt felé nem fogok fordulni, aminek semmi víziója nincs más, mint hogy váltsuk le a fideszt.

Mutass egy olyan pártot, ami azzal villog, hogy mit fog így és így " jobbá tenni? Értelmes, odavezető programmal, nem csak ígérgetés szinten.

Jah, és a miniszterelnök legyen min olyan okos, intelligens, mint Orbán. Sőt, legyen sokkal intelligensebb. Szal, ki az most?

nov. 19. 23:53
 8/42 anonim ***** válasza:
92%

7. "Szerintem nem vétett a fidesz a gyermekvédelem ellen"

Igaz is. Nehéz olyasmi ellen véteni, ami szinte nem is létezik.

nov. 20. 00:02
 9/42 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem a gyermekek be vannak védve rendesen.

Mit hiányolsz konkrétan?

nov. 20. 00:05
 10/42 A kérdező kommentje:
7 mutatok egy pártot, a Tisza. Indok: a kórházak és az iskolák és más komoly ügyek állapotát méri fel, ÚGY hogy nincs kampány időszak. Nem kenyerez le senkit az tény és való, de ha veszed a fáradtságod és belépsz a csoportba, észre fogod venni azt az igazi egymás iránti szeretetet amit valószínűleg Gyurcsány óta nem ismersz vagy ismertek Fideszesek.
nov. 20. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!