Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatjátok a Fideszt?

Miért támogatjátok a Fideszt?

Figyelt kérdés
Miért nem fordultok el tőle, ti akik még mindig kedvelitek? Gyermek védelem és más területen is elbuktak, miért hisztek még mindig nekik? Kort és nemet is légyszi

nov. 19. 22:31
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
A gyermek védelmet K Endrénél elbszta. Bocs
nov. 20. 00:08
 12/42 anonim ***** válasza:
82%
9. Azt, hogy pl. felmentik azokat, akik túlságosan szeretik őket. Hogy finoman fogalmazzak. Nincsenek komolyan véve ezek az esetek. De ezer más probléma is van vele.
nov. 20. 00:08
 13/42 anonim ***** válasza:
88%
Én olyat ismerek aki azért támogatja a Fidesz-t, mert vezető pozicióba van egy kormányközeli cégnél. Nyilván neki a 10 milliás havi nettó fizetés teljesen jó. :))
nov. 20. 00:09
 14/42 anonim ***** válasza:
12%

Milyen fontos "munkát" végez!

Ez a felmérés mit takar pontosan?

Mert többen vannak így felmérni" sajnos a kórházakban.

Ember nincs, aki sajnos ne "mér volna ott fel" legalább egyszer életében.

És akkor most mi van a tiszás felméréssel?

nov. 20. 00:12
 15/42 anonim ***** válasza:
82%

"1980-as évek óta erőltetett Neoliberalizmus nem hozta el a Kánaánt."

Mert a posztkomcsi vezetésünk szétlopott mindent. Ezért nehogy már Amerika legyen a hibás.

nov. 20. 00:16
 16/42 anonim ***** válasza:
59%
#13 Akkor képzeld el a tucat fidesz média fizetését. Egy éves fizujukból lehetne egy céget építeni aminek haszna is van, de a fidesznek ez a haszon.
nov. 20. 02:41
 17/42 anonim ***** válasza:
59%

“ Szerintem a gyermekek be vannak védve rendesen.”

Ezt mond a bicskei “áldozatoknak”, tudod a V.Jancsinak, a gazdid ismijének.

nov. 20. 06:17
 18/42 anonim ***** válasza:
1es téged nem zavar hogy a fidesz is neoliberális?
nov. 20. 17:15
 19/42 anonim ***** válasza:
Én nem támogatom a Fideszt 😀 Bohóc az összes. Jobboldalinak mondjàk magukat és ők a legnagyobb kommunisták. Amúgy meg senki sem alkalmas jelen pillanatban az ország vezetésére még Magyar Petike sem , főleg hogy az is szerintem a fidesz embere titokban. 30/f
nov. 20. 23:33
 20/42 A kérdező kommentje:
19, teljesen szembe megy a rendszerrel, gúnyolódik rajtuk, propagandával támadják elég keményen. Nem hiszem hogy az embere lenne bármelyiknek is.
nov. 21. 07:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!