Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatjátok a Fideszt?

Miért támogatjátok a Fideszt?

Figyelt kérdés
Miért nem fordultok el tőle, ti akik még mindig kedvelitek? Gyermek védelem és más területen is elbuktak, miért hisztek még mindig nekik? Kort és nemet is légyszi

nov. 19. 22:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Mert hülyék
nov. 21. 08:36
 22/42 anonim ***** válasza:
#20 Ez csak szìnjáték. Mégis hogyan tudná a bizonytalan+màs ellenzéki szavazókat illetve meglévő fideszes szavazókat az oldalára állìtani? Hàt ìgy. Szerintem Viktornak elege lett és ìgy oldjám meg a hatalom átadàst. Hogy lehet az hogy ugyanazokat skandálja amiket az ellenzék mondott màr 10+ éve azt senki nem hallotta meg. Ő jött és 3 hónap alatt többet ért el mint az össz ellenzék 10+ éve .. Hmm kicsit sem gyanús. Ennyire tehetséges meg nem lehet ,valami vagy valakik áll mögötte
nov. 21. 18:48
 23/42 anonim ***** válasza:
#22 Én nem hiszem, senki se vágta egy M1-en a nézők arcába 25 másodpercen belül azt hogy a Fidesz egy korrupt párt. Az emberek állnak mögötte, az összes ellenzéki (az előző választáson se voltak már kevesen), illetve fidesz károsultak akikből sokkal több lett mint volt.
nov. 21. 19:06
 24/42 anonim ***** válasza:
#23 így legyen, de félek ennek is csalódàs lesz a vége
nov. 21. 19:26
 25/42 anonim ***** válasza:

10

Ne méregessen, tegyen valami konkrét fejlesztést.

Ott pukkedlizik, ahelyett, hogy kidolgozna egy ésszerű fejlesztési stratégiát, amivel villoghatna.

De sajnos már elásta magát, akárhogy csillogna is.

Nem szimpatikus Magyar P..

nov. 22. 23:48
 26/42 anonim ***** válasza:

#25 Hát azért nem igazán ásta el magát. A lendület meg az emberek megvan bőven. https://www.youtube.com/live/1gg45wiCO8Q?si=asx6i9Ta4dlKOnpf..

Az tény hogy egy gazdasági szakembernek is fel kellene bukkanni mellette.

nov. 23. 00:07
 27/42 anonim ***** válasza:

Asszem tegnap láttam egy kis részletet, hogy Mp vonult ki valahonnan, és ott állt egy nyugdíjas korú férfi, aki láthatóan lelkesen kezet nyújtott neki. Kicsit igaz tobzos volt a férfi, nem hiszem, hogy aznap mosott hajat, de még elment...

Erre Mp. pár ujjvéget engedett neki megfogni.

🤣 🤣 🤣 🤣

Tényleg alig látszott, hogy gusztának tartja a rajongóját.

nov. 23. 09:57
 28/42 anonim ***** válasza:
#27 Azt hol láttad? Én csak azt láttam hogy fideszes nyugdíjasok sorfalat állnak a Miskolci sportcsarnok előtt hogy ne mehessen be :DDD
nov. 23. 12:00
 29/42 anonim ***** válasza:

Ez nem az volt.

Ez egy teljesen békés rajongója volt.

Nagyon vicces volt!

nov. 23. 14:52
 30/42 anonim ***** válasza:
#29 Van valami link? Szerintem ezt már a fidesz média lehozta volna, nem kicsit.
nov. 23. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!