Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter által talált...

Magyar Péter által talált kémtoll mennyire valós?

Figyelt kérdés
Állítása szerint egy kábelcsatornába dugva találták meg, ami közel futott a földhöz. Valaki ezt el tudja képzelni, hogy tételesen végignézték az épületek kábelcsatornáit, ahol jártak, hogy nem találnak-e valamit benne? Szerintem szimplán csak hazudik. Plusz a bizonyítási kérdést is elhesegette, hogy aki akar tájékoztató után odamegy és szétszedheti... Na ja, csak tájékoztató után nem maradt ott, plusz semmibe nem telt volna szétcsavarnia azt a tollat a kamerák előtt. Meg aztán ha lett is volna benne valami, akkor mi bizonyítja, hogy nem kínából rendelt egy kémtollat? Bárki megteheti.

nov. 18. 17:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Kémtoll?

Valami James Bond filmbe csöppent a magyar politika?

nov. 18. 19:53
 22/41 A kérdező kommentje:

> "Az eu gazdaság nő amúgy"

Az EU gazdasága pont hogy csökken, mert a drága Brüsszel az elektromos autókba és a körforgásos gazdaságba fektette az unio teljes vagyonát. Kár, hogy előbbire nincsen igény, utóbbira meg nincsen megfelelő technológiánk még, ezért mondhatni egyik sem jött be és mivel már egy vagyont elköltöttek rá, ezért nem is tudunk kiszállni a mókuskerékből. Csak egy példa: Volkswagen csoport. De igazából más szektorok is sz.ban vannak, nem csak az autóipar, ennek a hatása a zsugorfláció.

Ráadásul Trump horror vámokat tervez kiszabni az egész EU-ra, ez még inkább megszorongatja a gazdaságunkat.

> "Magyar Péter cseh illetve hasonló struktúrájú gazdaságok alapján akarja felhúzni a gazdaságot, illetve minél hamarabb megszerezni az EU-s pénzeket a növekedéshez."

Az EU-s pénzek nem garantálnak növekedést. Sőt, az volt a legnagyobb elhibázott gazdasági döntés, hogy beengedtük a nyugati cégeket az országba, akik kiviszik a forintot és átváltják a saját valutájukba, ezzel a saját gazdaságukat növelve. De érdekes módon ez sok ember tudatáig már nem jut el, de azért csodálkozik, hogy egyre kevesebbet ér a forint, hát persze, mert nem magyar üzletláncban vásárol, nem magyar terméket.

> "Dolgoznak a programon, nyárra ígérték. Miért most várod a részletes programot, amikor másfél év múlva lesznek választások? Miért döntöd el előre, hogy nem lesz tervül? Egyelőre irányvonalak vannak, amik mellesleg nem rosszak."

Ha dolgoznak rajta, akkor kell lennie elképzelésnek. Ha van elképzelés, akkor illene leközölni. Én sem úgy megyek oda az építészhez, hogy hát kellene egy ház... Van egy elképzelésem róla. Hány emelet legyen, hány szoba, mekkora területű, stb. Magyar Péternek semmilye nincsen, az ígéret meg semmit nem ér. Politikai ígéretből még soha, semmi nem valósult meg.

> "Másrészt pedig érdekes, hogy a manipulatív MP-re bezzeg ez nem vonatkozik. Állításod szerint téged ő sem tud manipulálni, de azért manipulatív, mert te azt mondtad. Míg a Fidesz azért nem manipulatív, mert téged nem tud manipulálni. Teljességgel ellentmondasz önmagadnak."

A FIDESZ nem manipulál, mert átlátsz a szitán. Látod, hogy mi a céljuk a ferdítéssel és ennek megfelelően is cselekszel.

Magyar Péter pont hogy manipulál, mert az emberek fejében meg sem fordul az, hogy netán hazudik. Éppen ettől manipulatív, mert hihetőnek tartják a szavait.

> "Az orbán rendszer gyenge gazdasági teljesítményét is az EU húzta ki a szarból, annyi korrupció mellett."

Én nem látom, hogy az EU kihúzott volna bárkit is. Te valamilyen alternatív valóságban élsz.

> "Kína fogja visszatermelni neked azt a pénzt szerinted amit az EU adna?"

A helyzet az, hogy a jövőben Kína, Taiwan és Korea lesz a világ gazdasági nagyhatalma. Aki pénzt akar keresni, az ide megy vagy velük szövetkezik. Orbán ezzel már a gazdasági válság berobbanása előtt tisztában volt. Nem véletlen, hogy az USA és az EU is távol akarja tartani a kínaiakat a gazdaságától. Engem is zavar, hogy idejönnek a kínaiak és eladjuk nekik a földjeinket, de ettől függetlenül abban maximálisan egyetértek Orbánnal, hogy gazdaságilag ez a helyes lépés, ha nem akarjuk, hogy az ország India szintjére süllyedjen 10 év múlva.

nov. 18. 20:29
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

#22: "Ha dolgoznak rajta, akkor kell lennie elképzelésnek. Ha van elképzelés, akkor illene leközölni."

Én nem mondtam, hogy úgy adj bizalmat, hogy nem kapsz számodra elegendő információt. De mondhattad volna azt is, hogy jelenleg nem tudod mit hogyan terveznek, majd ha meglesz a részletes program elolvasod/meghallgatod és az alapján döntesz.

"A FIDESZ nem manipulál, mert átlátsz a szitán. Látod, hogy mi a céljuk a ferdítéssel és ennek megfelelően is cselekszel."

Attól, hogy engem még nem manipulál, másokkal még megteszi.

"Magyar Péter pont hogy manipulál, mert az emberek fejében meg sem fordul az, hogy netán hazudik."

Idézet a kérdésedből: "Szerintem szimplán csak hazudik."

Kicsit se vagy ellentmondásos.

nov. 18. 20:42
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

#22 "A helyzet az, hogy a jövőben Kína, Taiwan és Korea lesz a világ gazdasági nagyhatalma."

Mi alapján?

nov. 18. 20:45
 25/41 A kérdező kommentje:
A gazdasági erejük alapján.
nov. 18. 21:09
 26/41 A kérdező kommentje:

> "Kicsit se vagy ellentmondásos."

Semmi ellentmondás nincs abban, amit leírtam, csak nem akarod megérteni.

Ha valami manipulatív, akkor nem tudod róla, hogy manipulál. Ettől lesz manipulatív ereje. Ezt kéne megérteni. Ha tudod, hogy manipulál, akkor az már nem lehet manipulatív, hiszen tudsz a szándékáról.

nov. 18. 21:11
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
#26: És ezen logika mentén, ha te tudod, hogy MP manipulál, akkor ő miért manipulatív? Tényleg nem érzed hogy magadnak mondasz ellent?
nov. 18. 21:36
 28/41 A kérdező kommentje:
Az emberek nem tudják. Hasonlítsd össze Orbán és Magyar tartalmai alatt a megnyilvánulásokat.
nov. 18. 21:41
 29/41 anonim ***** válasza:
49%

"Ki a f@szt érdekel a toll"

MP-t pl. nagyon érdekli. Túlságosan is. Többedik sajtótájékoztatót tartja a témában.

Akárhogy is nézzük, mégiscsak ironikus, hogy ennyire ki van bukva, miután ő is elég aljas eszközök segítségével csinált ekkora karriert. Értem, hogy van némi különbség, de nem sok.

nov. 18. 21:43
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
2021-ben Kína volt a legnagyobb gazdaság. Azóta visszaelőzte USA és az EU is (vagyis ha nem tagállamonként számoljuk, hanem egybe). Jelenleg is vannak gondjai kínának, stagnálnak is, Trump is behúz egy kéziféket, akkor hogyan lesznek nagyhatalom a jövőben?
nov. 18. 21:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!