Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter által talált...

Magyar Péter által talált kémtoll mennyire valós?

Figyelt kérdés
Állítása szerint egy kábelcsatornába dugva találták meg, ami közel futott a földhöz. Valaki ezt el tudja képzelni, hogy tételesen végignézték az épületek kábelcsatornáit, ahol jártak, hogy nem találnak-e valamit benne? Szerintem szimplán csak hazudik. Plusz a bizonyítási kérdést is elhesegette, hogy aki akar tájékoztató után odamegy és szétszedheti... Na ja, csak tájékoztató után nem maradt ott, plusz semmibe nem telt volna szétcsavarnia azt a tollat a kamerák előtt. Meg aztán ha lett is volna benne valami, akkor mi bizonyítja, hogy nem kínából rendelt egy kémtollat? Bárki megteheti.

ma 17:08
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
ma 17:12
 2/20 A kérdező kommentje:

És akkor lássuk Magyar Péter kémtollát:

[link]

:DD Vicc a csávó.

ma 17:15
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Bár én örülnék a kormány tolvaj eltakarodásának, valószínűleg semennyire sem.

Életszerűtlen mind a megtalálásának, mind a megvalósítás módjának története.

Ettől függetlenül biztos lehetsz abban, h. A fidesz lehallgatja/megfigyeli.

ma 17:16
 4/20 anonim ***** válasza:
60%

Az a baj, veletek fideszesekkel, hogy igyekeztek kampót akasztani a választók hasába.

Ki a f@szt érdekel a toll, MP f@rka, vagy hogy veriba feleségét. 400 Ft az euró, főni szerint aki 200 fölé juttatja az rosszul kormányoz...

ma 17:18
 5/20 A kérdező kommentje:
#4 Ki mondta, hogy FIDESZ-es vagyok? Kikérem magamnak. Én apolitikus vagyok. Nem vagyok agymosott hívője egyik pártnak sem. Azt vallom, hogy azt a pártot kell kormányon tartani, aki tudja mit csinál. Ennyi. FIDESZ, Tisza, számomra egy és ugyanaz. Egyik sem ideális, de a kettő közül nem a Tisza jobb, maradjunk ennyiben. Nem a párttal van a probléma, hanem Magyar Péter manipulatív személyével és persze azzal, hogy semmilyen tervük nincsen a kormányzásra vonatkozóan. Nézd már meg a linkelt tollat, az a saját diktafonja. Semmi köze a kémkedéshez. Persze, hogy nem akarta szétszedni, mert drága és kell a munkájához.
ma 17:24
 6/20 anonim ***** válasza:
49%
Teljesen mindegy, mit mond. A hívei még annak is éljeneztek, hogy undorodva lebüdösözte őket. Ha nem hiszed, nézd meg a kommenteket. Teljesen mindegy, hogy van-e valóságalapja bárminek, amit mond. A lényeg, hogy a napi divatfotó megjelenjen róla fb-on.
ma 17:31
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

#5: "Egyik sem ideális, de a kettő közül nem a Tisza jobb, maradjunk ennyiben"

Nem, ne maradjunk ennyiben. A jelenlegi Fidesznél kártékonyabb kormánya rég volt hazánknak.

"Nem a párttal van a probléma, hanem Magyar Péter manipulatív személyével"

Ez különösen vicces, miközben a kormány mást sem csinál, csak manipulálja a választóit a kétbites üzeneteivel, meg a kreált ellenségképeivel és a meg nem szűnő propagandájával.

"és persze azzal, hogy semmilyen tervük nincsen a kormányzásra vonatkozóan"

Folyamatosan építi a programot is, felméri a problémákat, elmegy meghallgatni az embereket, elmegy megnézni az állami intézményeket, javaslatokat hallgat meg és javaslatokat tesz. De a média csak a bulvár résszel foglalkozik, vagy legalábbis ezt emeli ki. Te is a hülye tollal foglalkozol és vádaskodsz, miközben az ország bajban van.

ma 17:32
 8/20 A kérdező kommentje:

> "Nem, ne maradjunk ennyiben. A jelenlegi Fidesznél kártékonyabb kormánya rég volt hazánknak."

A Tisza lesz igazán káros, minek után semmilyen tervük nincsen a kormányzásra vonatkozóan. Vagy gondolod, hogy majd csettintenek egyet és hirtelen rendbejön az ország gazdasága?

> "Ez különösen vicces, miközben a kormány mást sem csinál, csak manipulálja a választóit a kétbites üzeneteivel, meg a kreált ellenségképeivel és a meg nem szűnő propagandájával."

Érdekes, engem nem tudnak manipulálni, meg a leírásod alapján téged sem, így különösen vicces, hogy arról beszélsz hogyan manipulál a FIDESZ. Ha manipulálna, akkor nem vennéd észre, ez a manipuláció lényege.

> "Folyamatosan építi a programot is, felméri a problémákat, elmegy meghallgatni az embereket, elmegy megnézni az állami intézményeket, javaslatokat hallgat meg és javaslatokat tesz."

Gratulálok, leírtad a jogállam működését. A kérdés nem ez volt, hanem az, hogy Magyar Péter milyen intézkedésekkel fogja feltornázni a gazdaságot? Ugyanis erre vonatkozó terve nincsen. A külföldi beruházásokat ellenzi, tehát attól a pénztől várhatóan elesünk, ha kormányra kerülne a Tisza. Az Európai gazdaságra nem lehet építeni, mert ők is csődben vannak. USA épp most tervez rekord adókat kivetni az Európai térségre. Akkor? Hogyan fogja feltornázni a gazdaságokat? Várom a választ.

ma 17:39
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Bárki megteheti hogy pénzt akarjon kovácsolni a lehallgatásából. Miért ne érné meg?
ma 17:41
 10/20 anonim ***** válasza:
44%

biztos azért tudja mi ez mert ezt használta jutkánál is XD

2024 van, igen fejlett a mai technika, ha le akarnák hallgatni akkor le tudnák. és nem egy ilyen tollal. ez a csávó már paranoiás.

én azt a párhuzamot megemlíteném hogy míg a fidesz mindenféle botrányt megenged magának mert a szavazótábora elengedi a füle mellett, addig mp is ilyen eget rengető f@szágokat is kitalál, mert tudja hogy a szektásai bármi áron kiállnak mellette. nem esett messze az alma a fájától.

ma 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!