Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter "túl fogja élni"...

Magyar Péter "túl fogja élni" a NER lejáratását?

Figyelt kérdés
Vonával is ezt csinálták, szerintem részben emiatt is mondott le anno. Ha valaki jön és egy pici veszélyt is is jelent rájuk, azt kicsinálják...

ma 09:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Már most kivan, mint a liba, Jakabpeti se bírta sokáig, pedig az valóban kemény arc volt.
ma 09:47
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
nem csodálom hogy nem fizettek 30 millát Vogelnek, elég gyengék ezek a hangfelvételek.
ma 09:48
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Emlékszem, 2 évvel ezelőtt, mikor szóbajöttek elöször az EUs források blokkolása, tartotta magát egy öltözői pletyi, amit több helyen is hallottam, hogy a kormányban, szó szerint vita folyt arról, hogy kell-e egyáltalán ellenzék ebbe az országba. Azóta nem hallottam erről folytatást, de most igy Magyar Péter és a magyar politika elmúlt fél évét nézve, szerintem ez a kérdés eldöntődött.

Lehet, hogy Magyar Péter nem tud róla, hogy küldték, de akkor tényleg egy baromi nagy balek a fickó.

ma 09:56
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
ma 10:00
 15/21 anonim ***** válasza:

Mit jelent a túlélés? Hogy megmarad a kb. 2 millió támogatója? Mert ha azt, akkor szerintem igen, megmarad, mert ez a 2 millió ember hová szavazna át?

Vona Gábor egy rossz példa meglátásom szerint. Vona Gábor nem abba bukott bele, hogy lejáratás folyt ellene, ami után egyébként sorban nyerte a pereket, hanem elsősorban a néppártosodás tépázta meg a Jobbikot.

Aki tudatosan támogatta a Jobbikot és a Jobbiknál többnyire tudatos támogatók voltak, akik egy programra szavaztak, egy párt programjára, az átvándorolt a Fideszhez, mert a Fidesz megvalósította a Jobbik programjának egy jelentős részét, amit meg nem, arra viszont mutatott jelet, hogy megfogja valósítani. Ennek lett a következménye a néppártosodás, mert a Fidesz egészen egyszerűen elszívta a levegőt a Jobbik elől, így kellett egy újra pozícionálás, hogy valahogy feltudja venni a támadóállást a Fidesszel szemben, hisz a Fidesz volt kormányon, nyilván immáron azzal kellett szemben állni, már nem a szocikkal.

Akiket a lejáratás tett a sírba, azok a baloldali pártok, nem a Jobbik, a Jobbik önmagát tette a sírba. Türelmetlenség és kapkodás, ezek Vona Gábor és a Jobbik hibái.

ma 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:
62%
A NER nem éli majd túl. Vége van.
ma 10:08
 17/21 jpeacefuler ***** válasza:
51%
Igen, ez ismerős, hogy vége a NER-nek. Ezt hallottam már eleget az elmúlt években.
ma 10:13
 18/21 anonim ***** válasza:
32%

Saját magát nehéz lesz túlélni!!!

O magát fogja kicsinálni.

ma 10:19
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Ezek csak erősebbé teszik. Most már biztos rá szavazunk!
ma 10:29
 20/21 anonim ***** válasza:

17: mivel közpénz millárdokat költ propagandára a pedofidesz, és a választási szabályokat is magára szabta, ezért nyilván nehéz leváltani

De Ceasusescu sem gondolta a bukása előtt, hogy bukni fog. Egyetlen rendszer sem tart örökké.

ma 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!