Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter "túl fogja élni"...

Magyar Péter "túl fogja élni" a NER lejáratását?

Figyelt kérdés
Vonával is ezt csinálták, szerintem részben emiatt is mondott le anno. Ha valaki jön és egy pici veszélyt is is jelent rájuk, azt kicsinálják...

nov. 18. 09:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%
Már most kivan, mint a liba, Jakabpeti se bírta sokáig, pedig az valóban kemény arc volt.
nov. 18. 09:47
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
nem csodálom hogy nem fizettek 30 millát Vogelnek, elég gyengék ezek a hangfelvételek.
nov. 18. 09:48
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Emlékszem, 2 évvel ezelőtt, mikor szóbajöttek elöször az EUs források blokkolása, tartotta magát egy öltözői pletyi, amit több helyen is hallottam, hogy a kormányban, szó szerint vita folyt arról, hogy kell-e egyáltalán ellenzék ebbe az országba. Azóta nem hallottam erről folytatást, de most igy Magyar Péter és a magyar politika elmúlt fél évét nézve, szerintem ez a kérdés eldöntődött.

Lehet, hogy Magyar Péter nem tud róla, hogy küldték, de akkor tényleg egy baromi nagy balek a fickó.

nov. 18. 09:56
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
nov. 18. 10:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Mit jelent a túlélés? Hogy megmarad a kb. 2 millió támogatója? Mert ha azt, akkor szerintem igen, megmarad, mert ez a 2 millió ember hová szavazna át?

Vona Gábor egy rossz példa meglátásom szerint. Vona Gábor nem abba bukott bele, hogy lejáratás folyt ellene, ami után egyébként sorban nyerte a pereket, hanem elsősorban a néppártosodás tépázta meg a Jobbikot.

Aki tudatosan támogatta a Jobbikot és a Jobbiknál többnyire tudatos támogatók voltak, akik egy programra szavaztak, egy párt programjára, az átvándorolt a Fideszhez, mert a Fidesz megvalósította a Jobbik programjának egy jelentős részét, amit meg nem, arra viszont mutatott jelet, hogy megfogja valósítani. Ennek lett a következménye a néppártosodás, mert a Fidesz egészen egyszerűen elszívta a levegőt a Jobbik elől, így kellett egy újra pozícionálás, hogy valahogy feltudja venni a támadóállást a Fidesszel szemben, hisz a Fidesz volt kormányon, nyilván immáron azzal kellett szemben állni, már nem a szocikkal.

Akiket a lejáratás tett a sírba, azok a baloldali pártok, nem a Jobbik, a Jobbik önmagát tette a sírba. Türelmetlenség és kapkodás, ezek Vona Gábor és a Jobbik hibái.

nov. 18. 10:04
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
A NER nem éli majd túl. Vége van.
nov. 18. 10:08
 17/22 jpeacefuler ***** válasza:
57%
Igen, ez ismerős, hogy vége a NER-nek. Ezt hallottam már eleget az elmúlt években.
nov. 18. 10:13
 18/22 anonim ***** válasza:
42%

Saját magát nehéz lesz túlélni!!!

O magát fogja kicsinálni.

nov. 18. 10:19
 19/22 anonim ***** válasza:
57%
Ezek csak erősebbé teszik. Most már biztos rá szavazunk!
nov. 18. 10:29
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

17: mivel közpénz millárdokat költ propagandára a pedofidesz, és a választási szabályokat is magára szabta, ezért nyilván nehéz leváltani

De Ceasusescu sem gondolta a bukása előtt, hogy bukni fog. Egyetlen rendszer sem tart örökké.

nov. 18. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!