Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz lejáratása sikeres...

Fidesz lejáratása sikeres Magyar Péter ellen vagy öngól?

Figyelt kérdés
nov. 11. 07:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Lejáratja az az ember saját magát sikeresen.
nov. 11. 07:19
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Evelin már szólt a lehallgatások végett. Nem kell már sok időt várni és eltűnik a csatornában.
nov. 11. 07:24
 3/15 anonim ***** válasza:
39%

Én annak ellenére nem fogok Magyar Péterre szavazni, hogy soha, semmilyen KESMA tartalmat nem nézek és fogyasztok és egy politikai párt sajtóosztályának tekintem, mind a KESMA termékeket, mind a megafont és nem valódi sajtónak és médiának.

Van önálló véleményem és értékrendem nélkülük is, igy, megkérném őket, hogy mint potenciális NEM MAGYAR PÉTER szavazó, költsék inkább a lejáratásra szánt pénzt, az egészégügyre, a tanárok fizetésére és a MÁVra, vagy az elvándorlás megállitásán való gondolkodásra, vagy egy egyirányú repülőjegyre Moszkvába.

nov. 11. 07:25
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Most, hogy a románok már utol értek minket és le is hagytak, már legalább 1 jó példa van előttünk, hogy merre tovább.
nov. 11. 07:31
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem kell mp-t lejáratni, megoldja egyedül. Kár, jó lett volna valaki, aki jó lehetőség a tolvaj helyett, de mp sem lesz az.
nov. 11. 07:31
 6/15 anonim ***** válasza:
24%

Ez a szöveg megy a ballib oldalon folyamatosan, hogy így járatja le a fidesz X-t meg Y-t, úgy karaktergyilkolja stb. Közben meg nem tesznek semmi mást, mint bemutatják újra meg újra amit az illető tesz vagy éppen nem tesz de kellett volna, amit mond, amit megszavaz vagy amit nem szavazott meg.

Nem lejáratás az ha nyilvánosan bemutatják mit csinált egy szórakozóhelyen, amikor hasonlóért átlagembereket azonnal lecsuktak volna. Nem lejáratás ha szerepel a volt barátnője, mikor épp MP kezdett el a médiában turnézni azzal, mit is vett fel a feleségével folytatott beszélgetéseiből. Ez a média dolga, hogy neked is megmutassa amit mások inkább elrejtenének. Az már a te dolgod, hogy foglalkozol vele vagy sem.

nov. 11. 08:19
 7/15 anonim ***** válasza:
41%

Hát Magyar Péter már azzal lejáratja magát, hogy a botrányos felvételek nyilvánosságra hozatala előtt gyorsan kiállt, hogy hát kérem én csak áldozata vagyok a csúnya Evelinnek, aki TITOKBAN hangfelvételeket készített....

Ja, hogy én is ezt tettem és ezzel zsaroltam a gyermekeim anyját és erre építettem a politikai karrierem??? Nem gond ugye, Petike... mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni ugye diktafonos???👋👋👋

nov. 11. 08:25
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Én Fideszes voltam, most is rájuk szavaztam, de ez a diszkópolitikus stb. origó színvonal sok. Nem fogok a Fideszre szavazni, akkor inkább nem szavazok, ha MP nem győz meg.
nov. 11. 08:26
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
Ezek a libernyákok nem tudják milyen az orosz virtus, ahogy a Petykó sem.
nov. 11. 08:28
 10/15 anonim ***** válasza:
65%

Eddig inkább öngól, lásd Evelines vagy Varga Jucis interjú, azok csak hoztak MP-nek, vagy a farok fogdosás például az is inkább MP-nek kedvezett.

Lényegében minél jobban szidják, annál többen támogatják, lásd kettővel feljebbi válaszoló, az ilyen eszközök sok embert eltántorítanak a Fidesztől (aki ép gondolkodású)!

Nem biztos, hogy egyből MP-t támogatják, de az biztos, hogy elbizonytalanodnak sokan.

+ MP tegnapi állításaiból már 3 igaznak bizonyul.

-Lakatos Márkot már lejáratják épp, szóval igaznak mondható, hogy a többi influenszer ellen is majd jönnek a lejáratások .

-Evelin tényleg abban a panelban lakik, amit a Fidesz biztosít neki, ezt az ott lakók erősítették meg.

-Régebben mondta, hogy Evelin zsarolta őt, ez ki is derült a hangfelvételből, mert ugye elhangzik, hogy neki csak a pénz kell és akkor nem fogja lejáratni valótlan dolgokkal MP-t, viszont, ha nem kapja meg a pénzt, akkor bármeddig elmegy.

Tehát igaz lehet amit állít a lejárató kampány létezéséről is. Ez majd kiderül a következő hetekben úgy is.

nov. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!