A Rogán-művek által a TISZA párt lejáratására elégetett milliárdoknak köszönhetően, hogyan viszonyulsz most a TISZÁHOZ?
Figyelt kérdés
tegnap 11:35
A kérdező szavazást indított:
Eddig is a TISZÁT támogattam, most is őket fogom.
Semleges, eddig sem támogattam őket, most sem fogom.
Negatív, eddig támogattam őket, most már nem fogom.
Pozitív, eddig nem támogattam őket, de most már biztosan fogom.
18 szavazat
1/11 anonim válasza:
Pontosan ugyanúgy, mint az első percben, mikor kilépett a fényre.
Nem biztam benne, nem bizok benne és nem fogok bizni benne.
És semmi köze ennek a lejáratásokhoz.
2/11 A kérdező kommentje:
Én eddig nem szavaztam volna rájuk, de most már biztosan fogok! Amúgy szerencsére nem élek már itthon.
tegnap 11:41
3/11 anonim válasza:
Semmi sem változott,.. az ahogy politikai karriert csinált, az ahogy mint ember viselkedik, a látható személyisége, szóval nálam egyből és eleve kizárta magát mint hiteles politikus.
Egy ócska, hazudozó, politikai celebnek tartom.
4/11 anonim válasza:
Minél jobban bulvárosítják a közéletet, annál jobban undorodom a kormánytól és az őket támogató emberektől. A legkevésbé sem érdekel Magyar, de már csak azért is rá szavazok.
5/11 anonim válasza:
4# pontosan Magyar Péter bulvárosítja a közéletet...🤔🤫
6/11 anonim válasza:
#5 Ahogy tette ezt Gyurcsány, Vona, Tompos, Juhász, Márki-Zay is gondolom és ezt lehetne sorolni napestig. Ne nézz már hülyének ember.
7/11 anonim válasza:
#3 "Semmi sem változott,."
Ezt úgy mondod,.mintha 20 éve politikus lenne, pedig sose volt politikus ezidáig. :)
8/11 anonim válasza:
7# mondjuk fél év alatt változhatott volna...de nem változott...mi ebben a furcsa?
10/11 anonim válasza:
Semleges, de a fityesz propi vergődése bohózat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!