Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter "túl fogja élni"...

Magyar Péter "túl fogja élni" a NER lejáratását?

Figyelt kérdés
Vonával is ezt csinálták, szerintem részben emiatt is mondott le anno. Ha valaki jön és egy pici veszélyt is is jelent rájuk, azt kicsinálják...

nov. 18. 09:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
16%
Eleve rövid időre szólt a küldetése. Már teljesítette azt, amiért küldték.
nov. 18. 09:23
 2/22 anonim ***** válasza:
24%
Túl éli,mert a híveit ez nem érdekli.A Fideszt nem tudja leváltani,de a kétharmadot megszüntetheti.
nov. 18. 09:26
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem túl fogja élni igen. Minél inkább támadják, annál elszántabb, ezt a lendületet pedig átadja a támogatóinak is.
nov. 18. 09:26
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
Simán, erős délceg legény!
nov. 18. 09:32
 5/22 anonim ***** válasza:
53%

Magyar Péter nem olyan empatikus (és ezt el is mondta a legújabb felvételen), mint amilyen Vona volt, szóval nem nagyon veszélyezteti ez a dolog, hogy lemondana önként.

Amúgy a legutóbbi felvétel annyira nem is necces, én nem értem miért költ milliókat erre Rogán, hogy egy ilyen kevésbé necces felvételt generáljon. Már ugye ha ez generált...

nov. 18. 09:33
 6/22 jpeacefuler ***** válasza:
17%
Nem a NER csinálja ki, hanem kicsinálja ő saját magát. Túl sok a zűr körülötte, túl sok támadási pontot alakít magának. Ha nem lenne ennyire ostoba, nem lehetne fogást találni rajta.
nov. 18. 09:34
 7/22 anonim ***** válasza:
9%
Hogyne élné túl? Péterünk kemény, mint a fagyott kutyaláb, csak úgy feszül rajta a slimfit ing.
nov. 18. 09:35
 8/22 anonim ***** válasza:
59%
Szánalmas lett ez a Tonika show.
nov. 18. 09:40
 9/22 anonim ***** válasza:
A mai hangfelvételt nem értem miért rakták ki, csak párat káromkodik benne, meg szidja a fos magyar sajtót.
nov. 18. 09:45
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha ez igy megy tovább, mire eljutnánk a következő "választásig", szó szerint nem marad más, mint a Fidesz, a MiHazánk és a KDNP.

Magyar Péter kicsinálja az Óellenzék, az Ókormány kicsinálja Magyar Pétert...

Isten hozott a pusztaság sivatagában.

nov. 18. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!