Magyar Péter "túl fogja élni" a NER lejáratását?
Figyelt kérdés
Vonával is ezt csinálták, szerintem részben emiatt is mondott le anno. Ha valaki jön és egy pici veszélyt is is jelent rájuk, azt kicsinálják...ma 09:22
1/20 anonim válasza:
Eleve rövid időre szólt a küldetése. Már teljesítette azt, amiért küldték.
2/20 anonim válasza:
Túl éli,mert a híveit ez nem érdekli.A Fideszt nem tudja leváltani,de a kétharmadot megszüntetheti.
3/20 anonim válasza:
Szerintem túl fogja élni igen. Minél inkább támadják, annál elszántabb, ezt a lendületet pedig átadja a támogatóinak is.
5/20 anonim válasza:
Magyar Péter nem olyan empatikus (és ezt el is mondta a legújabb felvételen), mint amilyen Vona volt, szóval nem nagyon veszélyezteti ez a dolog, hogy lemondana önként.
Amúgy a legutóbbi felvétel annyira nem is necces, én nem értem miért költ milliókat erre Rogán, hogy egy ilyen kevésbé necces felvételt generáljon. Már ugye ha ez generált...
6/20 jpeacefuler válasza:
Nem a NER csinálja ki, hanem kicsinálja ő saját magát. Túl sok a zűr körülötte, túl sok támadási pontot alakít magának. Ha nem lenne ennyire ostoba, nem lehetne fogást találni rajta.
7/20 anonim válasza:
Hogyne élné túl? Péterünk kemény, mint a fagyott kutyaláb, csak úgy feszül rajta a slimfit ing.
9/20 anonim válasza:
A mai hangfelvételt nem értem miért rakták ki, csak párat káromkodik benne, meg szidja a fos magyar sajtót.
10/20 anonim válasza:
Ha ez igy megy tovább, mire eljutnánk a következő "választásig", szó szerint nem marad más, mint a Fidesz, a MiHazánk és a KDNP.
Magyar Péter kicsinálja az Óellenzék, az Ókormány kicsinálja Magyar Pétert...
Isten hozott a pusztaság sivatagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!