Mi lesz a sorsa Lakatos Márknak és Osváth Zsoltinak?
Lakatost börtönbe kell zárni úgy ahogy van mert ő ha nem is 14 év alattival kezdett ki, tehát papíron nem pedofil akkor is szexuálisan bántalmazott másokat ami szerintem önmagában majdnem olyan súlyos bűn. Osváth Zsoltit pedig előre leírom, hogy rühellem. De azért mert 30-31 évesen kikezdett egy 17 évessel aki ennyi erővel egy év híján 18 és ha már csak ennyi a különbség akkor nem kell elítélni ő végképp nem pedofil igaz, hogy egy olyan meleg férfi esetén, aki több éve párkapcsolatban él nem normális dolog ennyivel fiatalabb sráccal kikezdeni. Főleg, hogy elvileg már korábban is volt kamasszal ami melegként nagy szó. Viszont ő közel nem követett el akkora bűnt mint Lakatos.
Viszont jó is ha az emberek megutálják és eltávolodnak tőle és nem ezért az ügye miatt. Hanem amilyen alapból az ember, mert egy ripacs, fejjátszos, ultra libsi aki minden ellenzéki politikust csak a saját libsi elképzeléseinek megvalósításának erőltetése miatt hívott meg minden politikust magához. Minden áron csak az jár a fejében, hogy a melegek gyereket vállalhassanak pedig ennyire liberális intézkedéseket legfeljebb a Momentum vezetne be akik meg soha nem kerülnek hatalomra. MP vagy a DK max melegházasságokig menne el amit még mondjuk én is támogatok.
A másik bajom meg az, hogy ő most minden erővel magát védi, hogy nem pedofil. De amikor 14 éves lánynak adta ki magát és egy 30-40-es férfit börtönbe jutatott mert találkozni akart vele akkor bezzeg tudta nyalni a rendőrök lyukát meg pedofilnak nevezni ezt az illetőt jogos ez az illető mondjuk szexuális üzeneteket is küldött. De most ő is megcsinálta ugyanezt és akkor ez már egyből nem pedofília. És én mindig is utáltam a fej játszása miatt. Meg amikor Rácz Gézát is interneten fogyatékosnak nevezte, közben pedig egy épp eszű cigány, ami Magyar mércével lehet nem okos, de akkor is. Lényegében Zsolti ezzel a származását is megalázta. Hiába volt gerintelen Géza azzal mikor Tarit át verte.
Szerintem semmi nem lesz a két emlitett emberkével, mert ahoz hogy valaki börtönbe kerüljön kellenek... elkövetett büncselekmény.... ezek megléte esetén bizonyítékok... Ha azok is vannak akkor vádemelés... Ha a vádemelés is megvan akkor bírósági elmarazstalás.
Na most kedves kérdező.
Nem lesz se bizonyíték, se vádemelés, se ítélet!
Tudod miért?
Mert ezek csak kitalált kamu gumicsont ügyeka birkáknak.
Nagyon szomorú lenen ha valakit "bemondásra" bebörtönöznének.
Toroczkai: az egész homoszexuális pedofil hálózatot fel fogjuk számolni!
Forrás: [link]
Ötös nem azt mondtam, hogy nincs bajom velük, de most nem ők az aktuális téma, hanem Lakatos.
Hetes, pedig egyik sem érdemli meg, Lakatosnak amúgy is börtönben a helye. Osváth meg egy fasz, káros delikvens a YouTube platformján, nem kérünk belőle akár pedofil, akár nem. Osváth olyan a libsiknek mint amikor Puzsért megrendelik temuról, ja nem, még azt a szintet sem éri el, a temus Puzsér az Dave Világa. XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!