Mi lesz a sorsa Lakatos Márknak és Osváth Zsoltinak?
Lakatost börtönbe kell zárni úgy ahogy van mert ő ha nem is 14 év alattival kezdett ki, tehát papíron nem pedofil akkor is szexuálisan bántalmazott másokat ami szerintem önmagában majdnem olyan súlyos bűn. Osváth Zsoltit pedig előre leírom, hogy rühellem. De azért mert 30-31 évesen kikezdett egy 17 évessel aki ennyi erővel egy év híján 18 és ha már csak ennyi a különbség akkor nem kell elítélni ő végképp nem pedofil igaz, hogy egy olyan meleg férfi esetén, aki több éve párkapcsolatban él nem normális dolog ennyivel fiatalabb sráccal kikezdeni. Főleg, hogy elvileg már korábban is volt kamasszal ami melegként nagy szó. Viszont ő közel nem követett el akkora bűnt mint Lakatos.
Viszont jó is ha az emberek megutálják és eltávolodnak tőle és nem ezért az ügye miatt. Hanem amilyen alapból az ember, mert egy ripacs, fejjátszos, ultra libsi aki minden ellenzéki politikust csak a saját libsi elképzeléseinek megvalósításának erőltetése miatt hívott meg minden politikust magához. Minden áron csak az jár a fejében, hogy a melegek gyereket vállalhassanak pedig ennyire liberális intézkedéseket legfeljebb a Momentum vezetne be akik meg soha nem kerülnek hatalomra. MP vagy a DK max melegházasságokig menne el amit még mondjuk én is támogatok.
A másik bajom meg az, hogy ő most minden erővel magát védi, hogy nem pedofil. De amikor 14 éves lánynak adta ki magát és egy 30-40-es férfit börtönbe jutatott mert találkozni akart vele akkor bezzeg tudta nyalni a rendőrök lyukát meg pedofilnak nevezni ezt az illetőt jogos ez az illető mondjuk szexuális üzeneteket is küldött. De most ő is megcsinálta ugyanezt és akkor ez már egyből nem pedofília. És én mindig is utáltam a fej játszása miatt. Meg amikor Rácz Gézát is interneten fogyatékosnak nevezte, közben pedig egy épp eszű cigány, ami Magyar mércével lehet nem okos, de akkor is. Lényegében Zsolti ezzel a származását is megalázta. Hiába volt gerintelen Géza azzal mikor Tarit át verte.
Nekem egy nagyon nagy bajom van ezzel az egésszel, kérdező. Hogy konkrétan, folyamatosan valótlan dolgokat állít mindenki.
Én nem tudom, mi történhetett, ezért rengeteg dologban nem is merek ítéletet hozni. Viszont engem az nagyon nagyon dűhít, hogy van egy alap, súlyos dolog, amivel foglalkozni kéne. Ahelyett pedig, hogy ezzel foglalkoznának az emberek, mellette rengeteg hazugságot állítanak, tényként. És, hogy gondoljak igaznak 10ből 1 mondatot, ha 9 mellette hazugság. Nézzünk téged kérdező.
“ De azért mert 30-31 évesen kikezdett egy 17 évessel”
1. A srác megrendelésre kezdett ki Osváthhal nem fordítva.
2. Osváth 28 éves volt, hogy jön a 31? Miért kell hazudni, túlozni?
“ aki több éve párkapcsolatban él nem normális dolog ennyivel fiatalabb sráccal kikezdeni.”
1. Újabb hazugság. Osváth Zsolt amikor a srác megkereste, nem volt párkapcsolatban. Szingli volt.
2. Fordítsuk át hetero szerepbe. Én pont 28 éves vagyok. Ha most elkezdene velem kikezdeni egy felnőtt korú nő, az nem lenne normális, ha ismerkedek vele? Azért komolyan, hány 28 éves férfi utasítana vissza egy 18-19 éves lányt, aki tetszik neki? Nemár..
“ De amikor 14 éves lánynak adta ki magát és egy 30-40-es férfit börtönbe jutatott mert találkozni akart vele akkor bezzeg tudta nyalni a rendőrök lyukát meg pedofilnak nevezni ezt az illetőt jogos ez az illető mondjuk szexuális üzeneteket is küldött. De most ő is megcsinálta ugyanezt és akkor ez már egyből nem pedofília.”
Ez megint mi a hányás? Szerinted az, hogy egy 30 éves szexuális tartalmú beszélgetést folytat egy 14 évessel, az ugyan az, mint egy 28 éves folytat ilyen beszélgetést, egy 18 év feletti személlyel? Hogy lehet ezt a kettőt ugyan annak látni?
És ennek a botránynak pont az ilyen emberek mint te, kérdező vagytok a rákfenéje. Mert látod, eszméletlen sok állítást hozol, ami hazugság. Hogy lehetne elhinni amit Lakatos Márkról mondasz, ha mellette tény szerűen hazudsz?
Végtelen súlyos büntetést kéne osztani bármilyen nemű szexuális bűncselekményért, teljesen mindegy, hogy Osváth, Lakatos, Kiss Pista, meleg, hetero, tudja az isten mi vagy ki követi el. De az, hogy konkrétan hazudsz egy emberről, az gusztustalan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!