Véleményetek hogy ha Magyar Péter kerül hatalomra ez fog bekövetkezni ami a videón van?
Fidesz=Béke
Tisza párt=Háború
Magyar Peti nem igazán nyilatkozik kényes kérdésekben (pl. LMBTQ), így a háborúról sem. Nem mondja ki nyíltan, hogy szerinte helyes vagy helytelen lenne-e Ukrajnába fegyvert küldeni.
Kerüli az ilyen témákat, nem véletlenül. Viszont az, hogy nem ítéli el nyilván az Ukrajnába való fegyverszállítást - én legalábbis nem hallottam, hogy elítélte volna - nem jó jel.
Ahogyan az sem, hogy Brüsszel feltehetően őt akarja Magyarország élére, mivel így megszűnne az ellenállás az EU-val szemben (a Fidesz ugyanis egy lázadó párt). Belőle amúgy kinézem, hogy Brüsszel minden kérését végrehajtaná.
Sok pénzt kapsz legalább ezért kérdező?
Bár az sem mentség a félelemkeltő hazug uszításra amit csinálsz
A defetista propaganda sem menti meg a vezéredet a vereségtől, mert az emberek elégedetlenek, fideszes szavazók tömegeit látom elpártolni
Én csak azt nem értem kedves kérdező, hogy ahol nem az Orbán haveri köre van hatalmon az EU-ban, ott miért nincsenek háborúba küldje az emberek?
Továbbá én úgy tudom, hogy 22-ben nem mindenhol nyert a Fidesz, akkor azokra a területekre miért nem röpült a cárbomba? Érdekes ha atomháború lesz az oroszok lőnének minket, nem Brüsszel. Hogy van ez? A haver lőne minket? Ezt nem értem segíts már nekem, hogy megértsem.
"... ott miért nincsenek háborúba küldje az emberek?"
Ha nem tudsz magyarul normálisan fogalmazni, ne erőlködj.
"...22-ben nem mindenhol nyert a Fidesz,..."
2/3 nem elég fölényes győzelem neked?
Az oroszok nem minket lőnének, hanem New York-ot, Londont, Párizst, Berlint stb.
Te olyan hülyeségeket vizionálsz, látszik, hogy nem vagy benne a magyar politikában.
Kintről pedig ne erőlködj.
Magyar Péter soha nem fog hatalomra kerülni, maximum a mosolygóban lehet Napóleon.
Idegileg nem bírja a feszültséget és ez előbb-utóbb az összeomláshoz fog vezetni. Nem lenne egy hülye gyerek, de már ő sem tudja kezelni a káoszt amit előidézett.
Első jele már megmutatkozott Miskolcon amikor a saját programján nem jelent meg. Nagy a nyomás a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!