Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar-Orbán vita az EU-ban -...

Magyar-Orbán vita az EU-ban - kiegészítő szereplőkkel: Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 9. 11:51
A kérdező szavazást indított:
Mindenki hozta a formáját.
Többet vártam a két vezető politikusunktól.
Várakozásomon felül teljesítettek.
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy bár messzemenőleg vita és demokráciapárti vagyok, mi már túlvagyunk azon a ponton, amikor egy vita bármit is megold ebben az országban.
okt. 9. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Orbi a szokásos szöveget nyomta le amiből az MTVA-s hazaárulók jól ki tudnak vágni részleteket és mutatják majd a szavazóiknak mint OV-t a nagy hadvezírt aki fél kézzel legyűrte az egész EU-t.

Mi akik nem burokban élünk pedig azt láttuk hogy mindenki végiggyalogolt Orbikán. Szegény annyira tehetetlen már hogy a dajcs-kokszos-tomit is be kellett állítani hátvédnek. :DDD LOOOL!!

okt. 9. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Én spec kikérem magamnak, hogy egy EP- i gyűlésen olyan bűnöző részt vegyen, mint Ilaria Salis! Egy ilyen Európához akar a franc tartozni! Innentől kezdve, ha valaki valaki szerint nem szimpatikus, simán letámadhatja, és szétütheti a fejét egy vascsővel?! Mi ez a barbarizmus?!

Egy gáz volt látni a szellemi színvonalat, amit az Orbánra rátámadók műveltek.

Azt a nőt meg melyik falusi vurstliban lőtték, aki pedig azzal kezdte ezt a színvonalas" ülést, hogy ne ujjongjanak, nem az eurovizios dalfesztiválon

vannak?

Dobrev, Magyar pedig egy atom égés!

Egyáltalán nem tűnik fel a Magyar funoknak, hogy ez a faszi egy nulla? Konkrétan ott elakadt, hogy neki bizonyítéka van hangfelvételen, amivel bebuktatja a kormányt.

Hívek, hogy milye volt neki konkrétan? Mert ti tuti tudjátok😆

Kikérem magamnak, hogy a baloldal semmibe vegye a magyar TÖBBSÉG döntését: a Fidesz- t szavazták meg többen. Ergo nem a népek tengere támadott fel, csak egy kisebb furcsa csoport!

Maradjunk a realitás talaján!

okt. 9. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

A pink Dobrevet meg egy csokor nyugger beküldte oda, mert magas asszony. Nem is hallják már, amit beszél! Azt meg hagyjuk, hogy érteni sem értik!

Jesszus!

okt. 9. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Az a rózsaszín vagy pirosba öltözött nő is, azért megadta a módját ennek a színvonalas ülésnek, aki egy hajcsattal rögzítette fel a feje tetejére az ünnepi frizuráját. Szerintem ő stílusosabb volt, mint a fehér sportcipős Dobrev.

Mondandóját tekintve is.

🙂😆

okt. 9. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!