Mi az oka annak, hogy a Magyar Péter lufi még mindig nem ereszt?
Sokan már sok-sok hónapja mondogatják, hogy ez a botrány fogja kidurrantani a Magyar Péter lufit, vagy majd ez. De ez már biztos.
Mégis, nem csak hogy nem ereszt a lufi, de újabban már a Fidesz népszerűsége fölé mérik országosan is. Minden egyes akár valódi akár ál-botránnyal, így vagy úgy de mindig népszerűbb lesz.
Ez a tökvakargatás dolog is csak még népszerűbbé tette. Most az AI ökörködés sem jött be.
Mi Hazánkos vagyok.
Nem kell a kolostor malac se, meg a soros csicskája sem.
Igaz magyar pártra szavazok!
Azt nem tudom, vagyis azt nem értem hogy miért mondta azt Magyar Péter hogy "én értem, hogy Soros ügynök és nem tud magyarul...kérdezem, hogy te tudsz magyarul? És nem tud magyarul!"
Na jó tudom, csak vicceltem :D
Szerencsétlen Peti jól megszívta!
"Ezért nem szavazok én senkire."
Akkor teszem fel a kérdést teljesen őszintén: Minek jársz ide politizálni és hergelni?
Aki nem szavaz senkire az nem politizál.
"Nagyon durván nyomjátok fullba a kretént! Elismerésem srácok!"
En nem allitom h AI felvetelek. Szimplán semmi kivetni való nincs abba amiket mondd. Ő is ember. A fidesz ezerszer durváb dolgokat csinált
Előttem elásta magát.
Ezek után, hogy büdös szájúzik, meg ronda fejűnek nevezi a volt barátnőjét... Stb meg nem értem, hogy kinek szimpatikus még mindig. Mondjuk nem is érdekel.
A Fidesz elleni ellenszenv az oka.
A TISZA szavazók annyira megvetik a magyar kormányt, hogy úgy vannak vele: mindegy ki, csak Orbán ne! Nem kötődnek Magyarhoz érzelmileg, így nagy ívben tesznek arra, mit csinál. Amikor Magyart védik, akkor az nem az ő személyének, hanem a kormányváltásnak szól. Amíg tudják Magyart használni, használják. De ha mondjuk 2026-ban megint Fidesz 2/3 lenne, akkor dobják, és választanak egy másik messiást.
Mivel az óellenzékben csalódtak, így Magyar után a kutyapárthoz, a Mi Hazánkhoz, vagy Vona Gáborhoz állhatnak majd be.
Ez Viktor öszödi beszéde.
.
https://www.youtube.com/watch?v=jIzptEF0SxI
Profin összevágott anyag, így jaratták le MZP-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!