Hogy lehet, hogy ez a szent ember Magyar Péter mindig ilyen riherongyokkal jön össze akik képesek róla rosszakat nyilatkozni?
Hát nem Petya volt az, aki ugyanazt csinálta a volt feleségével mint amit most az ex szeretője csinál vele?
Visszanyal a fagyi!
Kiderült az Evelin nyilatkozatából, hogy
1. Magyar Péter egy önimádó, nárcisztikus, lobbanékony ember. Ezt eddig is tudtuk róla, vajon melyik politikus nem nárcisztikus, önimádó ember?
2. hogy Evelinnek nagy szüksége van a pénzre, hogy a magánéletét kiteregeti annak a fidesz-sajtónak, amelyik azelőtt a saját anyjáról szedte le a keresztvizet.
Nekem Magyar Péter még mindig szimpatikusabb, a magánéletéről ő legalább nem nyilatkozik, ezt el kell ismerni, hogy úriemberhez méltó. Pl. az exnejéről nem mondott semmi rosszat, ahhoz képest, amit a miniszter asszony lenyilatkozott a lakájmédiának...
Szeretnék én is egyszer ennyire erős hitet ami neked van.
Remélem egyszer megadatik nekem is elvtársam.
4
A lobbanékonyság a pszichopatákat jellemzi
A narcisztikusok elsősorban irigyek
"Hogy lehet, hogy ez a szent ember Magyar Péter mindig ilyen riherongyokkal jön össze"
Mint pl. Varga Judit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!