Újabb bizonyíték Magyar Péter aljasságára a volt barátnőjével (=áldozatával) készült interjú. Még mindig szavaz valaki erre az állatra?
Főleg, hogy létezik ma Magyarországon egy tökéletes alternatíva. Sőt, nem is alternatíva, hanem az egyetlen lehetséges épeszű választás: Orbán Viktor.
Hogy meri valaki ezt a belvárosi médiahekket szembeállítani Orbán Viktorral? Ki az a barom, aki Magyar Péterre opcióként tekint?
Mit hazudgálsz össze meg vissza?
Nem értelmezhető a üomdatod, de ami értelmezhető belőle, az is hazugság
Így van, így van kedves párttársam! Pl. ha Orbán Viktorunk lesz a vezetője!
Mert mit csinalt Péter a csajjal? XD
Vegignéztem, azt tudtam meg, hogy vicces, okos, intelligens és kérte a csaját, hogy mondja meg neki miben kéne változtatnia a kapcsolatban. 😅
Már ne is haragudj, de semmi nem volt abban. (pedig vártam)
Fogd már be a szádat! A legostobább ember is tudja ma Magyarországon, hogy az uniós pénzeket, ami alanyi jogon jár nekünk, Brüsszel vette el, Soros György hathatós tevékenységének hála! A dollárbaloldal és Magyar Péter pedig még tapsolt is hozzá.
Hazaárulók!
Kérdésenként 2.000 forintot fizetnek.
Azt tudjuk hogy Brüsszel vette el persze, de Orbán miatt! Ez a gáz.
Az ország pénzét hazardírozta el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!