Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, nem zavar titeket,...

Fideszesek, nem zavar titeket, hogy a kormány alkalmatlansága miatt nőttek az ingatlanarak?

Figyelt kérdés

A csok és társai miatt nagyon megemelkedtek az ingatlanárak. Tehát semmi értelme nem volt, sőt, kárt okozott. Egy értelmes ember nem így csinálta volna. Előrelatja, hogy ez lesz. Máshogy oldotta volna meg. Számos más módszer van.

De itt a világ legmagasabb inflációja is. Vagy a sok akkugyár mikor a kereslet esni látszik és környezetszennyező. Hogy lehet ilyen ostoba hazaárulókra szavazni?

nov. 15. 09:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%

A fideszeseket semmi nem zavarja, amit Orbánék csinálnak, ez már számtalanszor bebizonyosodott. Ha Orbán belesz*rna a szendvicsükbe és azt mondaná, tessék megenni, nagyon finom, simán megennék.

Kár is kiírni ilyen kérdést.

nov. 15. 09:32
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Fideszes logika, figyu: de hát 2x annyit ér a házam mint amennyiért vettem!!!
nov. 15. 09:32
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Fideszes logika, figyu: De hát 2-szer annyi a bruttó fizetésem, mint 10 éve.
nov. 15. 09:36
 4/18 anonim válasza:
77%
Teljesen mindegy ki lenne hatalmon akkor se lenne jobb. Ott lett elrontva 1991-ben komcsi jogászainkat, közgazdászainkat, politikusainkat, és az értelmiség bizonyos részét, a komcsi rendszerben született cigánysággal együtt nem küldtük haza Oroszországba szovjet elvtársaikhoz. A szovjet katonákat szállító vonatokhoz kellet volna még egy pár vagont csatolni, és kiállni az állomásra mosolygó arccal és integetni nekik.
nov. 15. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:
24%
Nem zavar, mert ezzel nagyot nőtt a vagyonom.
nov. 15. 09:47
 6/18 anonim ***** válasza:
28%

Nem azért emelkedett, amit írtál. Régen is voltak lakástámogatási rendszerek, csak máshogy hívták, és nem pont ilyen volt.

Amikor én álltam lakásvásárlás előtt, akkor én is úgy gondoltam, hogy sose lesz, aztán mégis összejött, pedig nem támogattak a szülők és nem nyertem a lottón.

A lakásárak meg változnak folyamatosan, ha hosszú távon nézed. Én az első lakásomat viszonylag drágán vettem, kevesebbért tudtam eladni, mint amennyiért vettem, mert nagyon lementek az árak. Igaz, az újabban így olcsón vettem, ami most meg többet ér.

Érdekes, mert korábban pozitívan értékelték a magas ingatlan árakat, hiszen azt mondták, hogy a magas fizetőképes kereslet miatt mentek fel az árak.

nov. 15. 09:47
 7/18 anonim ***** válasza:
60%

"Nem azért emelkedett, amit írtál."

Az igaz, hogy ez egy többtényezős történet, de a kormány is vastagon hozzájárult, erről már a Jegybank és kiszivárgott kormányzati doksik is tanúbizonyságot tettek.

"Érdekes, mert korábban pozitívan értékelték a magas ingatlan árakat, hiszen azt mondták, hogy a magas fizetőképes kereslet miatt mentek fel az árak."

Mert akkor még azt hittük, hogy ezek a fizetőképes emberek lakosokat jelent, nem pedig (akár külföldi) befektetőket, akiknek érdekük mind az ingatlanárak, mind az albérleti díjak feljebb verése.

nov. 15. 09:51
 8/18 anonim válasza:
63%
Szőrnyű egy olyan országban élni, ahol elvtársaink azt mondták hogy rendszerváltás van, közben olyanok szerepelhetnek a tv-ben, külügyi szakértőként akik a komcsi rendszerben III/ valahányas ügynök volt. A TEK vezére, meg egy komcsi rendszerben felszerelt rendőr, aki komcsi rendszerben ért el rendőr tiszti fokozatot és az vezeti. Olyan komcsi jogászok alakították és alakítják, az alkotmányt rendszerváltás óta, akik a komcsi rendszerben szereztek jogi diplomát. Hol állt, és áll ezeknek érdekében egy normális rendszer kialakítása?
nov. 15. 10:07
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem zavar, és tudod miért?

Mert pl amikor megvettem a családi házamat, 2097 ben 22 millióért, és most eladnám 70 millióért, legalább olyan színvonalú másik házat tudnék venni...

nov. 15. 11:03
 10/18 anonim ***** válasza:
29%
2007 ben 22 millióért...
nov. 15. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!