Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akármelyik ősfideszes elismern...

Akármelyik ősfideszes elismerné piálás után hogy a kormány velejéig korrupt? ↓

Figyelt kérdés

Pesty László

https://www.youtube.com/watch?v=zvYgbS-GHgA

nov. 13. 21:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kevés olyan fideszessel találkoztam, akik tagadták volna, hogy korrupt a kormány.
nov. 13. 22:03
 2/21 anonim ***** válasza:
74%

Tettünk valamit ez ellen?

Csak ünnepelgetjuk a régi korok bátor forradalmárait, mi meg csak panaszkodunk és nem teszünk semmit?

Pattanjunk már fel, és a tüntetgetés helyett végre csináljunk is valamit, aminek van látszatja, és nem holnap!

nov. 13. 22:10
 3/21 anonim ***** válasza:
48%

A kormány korrupt.

Üdv: egy józan fideszes

nov. 13. 22:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, korrupt, menjünk tovább."

Lassan kezdjük megszokni, és ez lesz a normális.

A következő generáció már nem is fogja érteni, hogy mi ezzel a probléma.

nov. 13. 22:13
 5/21 A kérdező kommentje:
#2 Mit csináljunk, mit javasolsz?
nov. 13. 22:20
 6/21 everlight ***** válasza:
49%
A Korrupció vádjával nem lehet kormányt buktatni,A világ minden országában lopnak a politikusok.
nov. 13. 22:39
 7/21 A kérdező kommentje:
#6 Értem én, de itt 10x nagyobb a korrupció az EU-s átlagnál. Most azért egy német meg magyar GDP közt olyan különbség van hogy el se tudod képzelni. Ha nálunk ekkora a korrupció akkor az bőven a gazdaságunk rovására megy.
nov. 13. 22:49
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

"Értem én, de itt 10x nagyobb a korrupció az EU-s átlagnál."

Ezt miféle számok támasztják alá? Egyáltalán mi a korrupció mérőszáma?

nov. 13. 22:56
 9/21 A kérdező kommentje:

#8 Ehhez pl nem kell nagy matekosnak se lenni, 2010 után az ország egyenesbe jött, aztán a NER cégek nőttek kb ilyen 20-40%-os növekedésekkel folyamatosan, a KKV a szokásos 3-6%-al, tehát nem egyenletesen lett elosztva a gazdaság. Most ott tartunk hogy egy gázszerelő NER lovagnak van 1000 milliárdja. Ezek is egyféle számok.

De tájékozódhatsz itt is: [link]

nov. 13. 23:04
 10/21 everlight ***** válasza:
52%
6.DE láthatólag a választókat nem érdekli,mert az a véleményük a magyar politikusokról hogy teljesen mindegy ki kerül kormányra úgyis szétlopja az országot.
nov. 14. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!