Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mi az amiben...

Fideszesek, mi az amiben javulhatna a kormány?

Figyelt kérdés
nov. 15. 03:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Mindenki TurbóMagyar lehetne már ennyi kipcsákozás után.
nov. 15. 04:45
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Uniós pénzek megszerzése.
nov. 15. 06:24
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Én ugyan nem vagyok Fideszes, de vannak dolgok amiben egyetértek velük. Ami nem tetszik és nem is értem miért nem tesznek ellene az pl a Mészáros Lőrinc jelenség. Tehát nem csak konkrétan ő, hanem ezek a fajta korrupciós lopások. Nem hiszem, hogy nincs elég pénzük, abbahagyhatnák már a saját érdekükben is.
nov. 15. 07:25
 4/13 anonim ***** válasza:
12%

07:25

Ez csak a jéghegy csúcsa, nem ez a legnagyobb baj a Fidesszel.

nov. 15. 07:36
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy mára egy Orbán szekta lett az egész párt, nagyon kellene a vérfrissítés. Valaki, aki az EU-val is zöldágra tudna vergődni végre.
nov. 15. 07:47
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Lehetne még több lejáratás MP ellen. Az utolsó tegnap esett be és már nagyon hiányzik az új!
nov. 15. 07:53
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
3: Mészáros Lőrinc bármely üzleti lépését korrupciós lopásnak állítja be az ellenzéki sajtó - mindenféle bizonyíték nélkül. Az üzletembrek soha nem fogjék abbahagyni az üzletelést, akármennyire is fanyalogjon az ellendrukker sajtó.
nov. 15. 08:04
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

“ Lehetne még több lejáratás MP ellen. Az utolsó tegnap esett be és már nagyon hiányzik az új!”

Mint egy falat kenyér… Lesz majd egyszer a komcsi állampárt ellen is, ne aggódj

nov. 15. 08:06
 9/13 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem amiben javulhatna az az, hogy még szigorúbban lépjenek fel a gyermekbántalmazások ellen. Akár a Mi Hazánk javaslatával (kémiai kasztrálás a pedofilok ellen), akár más módon, de sokkal keményebben és szigorúbban. Valamint szerintem még ennyire sem kellene teret engedni a genderlobbinak, mint ahogy most van. Azt is keményebb, zártabb korlátok közé kellene terelni. A többi dologgal elégedettek vagyunk, mi és a rokonságunk jól élünk, van stabil munkánk, van pénzünk, tudunk utazgatni, gyerekeket nevelni, minden rendben van.
nov. 15. 08:38
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

#9 "kémiai kasztrálás a pedofilok ellen"

Itt az MH az igazi pedofilokra gondol vagy a melegekre és a transzneműekre is?

nov. 15. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!