Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz, ellenzék, kuka, értem...

Fidesz, ellenzék, kuka, értem én, egyetértek, de...?

Figyelt kérdés

a fideszt le kell váltani + gyökeresen át kell formálni a politikát, ellenzékestül együtt.... de ez a Magyar Péter valahogy már ezerszer kiderült, hogy nem a megfelelő ember, csak délibábot kergetnek az emberek.

Tavasszal már fideszbukást ígért, óriási robbantást, meg most megint ezzel jön, és egyikből sem lett semmi, csak nagy hólabdákat görgetünk mindörökké....

Nem kéne inkább felébredni, és csinálni valamit ezekkel?

nov. 13. 18:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kéne inkább felébredni, és csinálni valamit ezekkel?"

Jó lenne, de ilyen beszűkült társadalommal mint ami van kizárt dolog hogy lehet valamit.

Amíg ott tartunk mint ahogy az egyes válaszoló is hogy "Csak a Tisza!" vagy ugyanez fideszes kiadásban, esélytelen dolog.

Szerintem a fideszt lecserélni a tiszára olyan mint ha az alkoholizmust dohányzásra cserélnénk.

nov. 16. 21:33
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
#31 Az alkoholizmusról nehezebb leszokni mint a dohányzásról.
nov. 16. 22:24
 33/34 anonim ***** válasza:
65%
32: azt próbáltam elmagyarázni hogy az egyik károsat egy másik károsra cserélni. ne menjünk bele a mértékbe.
nov. 16. 22:46
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

A kapitalizmust nem lehet leváltani. Az max összeomlik magától valamikor.

Az erőszak, és a forradalmak pedig mindig a kapitalizmust szolgálják.

Az ember jelenleg alapvetően erősen kapitalista beállítottságú.

nov. 17. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!