Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz, ellenzék, kuka, értem...

Fidesz, ellenzék, kuka, értem én, egyetértek, de...?

Figyelt kérdés

a fideszt le kell váltani + gyökeresen át kell formálni a politikát, ellenzékestül együtt.... de ez a Magyar Péter valahogy már ezerszer kiderült, hogy nem a megfelelő ember, csak délibábot kergetnek az emberek.

Tavasszal már fideszbukást ígért, óriási robbantást, meg most megint ezzel jön, és egyikből sem lett semmi, csak nagy hólabdákat görgetünk mindörökké....

Nem kéne inkább felébredni, és csinálni valamit ezekkel?

tegnap 18:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%
#20 Mert mi mást tudnak csinálni az emberek? Szerinted 2010 előtt volt ilyen agymosás mint most? a korszak vagy a kormány/kormányok alakított ki ekkora gyűlölködő hozzáállást? A harmadik véglet az te vagy aki beszél a rendszerváltás receptjéről, azt hiszi hogy lehet ez ellen tenni akármit azzal hogy konteózunk hogy tökmindegy ki lesz, ugyanolyan szar lesz.
tegnap 22:12
 22/24 anonim ***** válasza:
29%

"Mert mi mást tudnak csinálni az emberek?"

Számonkérő és kritikus viszonyulást mutatni az összes politikai párt felé, nem pedig fanatizálódni.

"Szerinted 2010 előtt volt ilyen agymosás mint most?"

Nyilván nem, de szinte semmi nem változott az emberek viselkedésében.

"a korszak vagy a kormány/kormányok alakított ki ekkora gyűlölködő hozzáállást"

A Fidesz a társadalmunk betegségének a tünete.

"A harmadik véglet az te vagy aki beszél a rendszerváltás receptjéről"

Nem én beszélek róla, hanem azok, akik fenntartják és táplálják a jelenlegi rendszert.

"azt hiszi hogy lehet ez ellen tenni akármit azzal hogy konteózunk"

Én nem konteókról beszélek, hanem egészséges demokráciáról.

ma 17:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Azt is elfelejted hogy a fidesszel szemben a kis pártok egyedül nem tudnak megmozgatni senkit, se eszköz, se pénz, se média, tehát így mindenki oda fog húzni ahol van egy minimális esély is leváltani a NER-t hogy végre ne sajtoljanak ki mégtöbb pénzt abból a gazdaságból ami egyenletesen elosztva nagyobb gazdasági növekedést ért volna el. Tehát szerinted mi a rendszerváltás receptje itt és az út az egészséges demokráciához? Írd le a lehetőségeket, vagyis pontosabban, hogyan lenne lehetséges leváltani egy fél diktatúrát. Ha nincs valami más, addig konteó illetve teória marad a véleményed. Ha indítasz egy forradalmat akkor követlek.
ma 18:28
 24/24 A kérdező kommentje:

Indítsuk, de sürgősen.

Ünnepélyeken nézzük a dicső filmeket a dicső forradalmárokról, mi meg....

ma 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!