Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz, ellenzék, kuka, értem...

Fidesz, ellenzék, kuka, értem én, egyetértek, de...?

Figyelt kérdés

a fideszt le kell váltani + gyökeresen át kell formálni a politikát, ellenzékestül együtt.... de ez a Magyar Péter valahogy már ezerszer kiderült, hogy nem a megfelelő ember, csak délibábot kergetnek az emberek.

Tavasszal már fideszbukást ígért, óriási robbantást, meg most megint ezzel jön, és egyikből sem lett semmi, csak nagy hólabdákat görgetünk mindörökké....

Nem kéne inkább felébredni, és csinálni valamit ezekkel?

tegnap 18:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
A "bárki jobb, mint Orbán" és a "bárki rosszabb, mint Orbán" ugyanannak a lélektani folyamatnak az eredménye. Ha jogosan kritizálom Orbánt, a fideszes azt kérdi: "mér, a Gyurcsány jobb volt?". Ha jogosan kritizálom Magyar Pétert, a tiszás azt kérdi: "mér, az Orbán jobb?". Ha neadjisten ez a Tisza nevű reality kormányra kerülne, akkor kapnánk a nyakunkba egy Fidesz 2.0-át. És ezt azért tudom előre, mert a vezetője ugyanolyan demagóg, hazug, korrupt, populista, mint Orbán, a hívei pedig ugyanolyan vakok, elfogultak és vadak, mint a fideszesek. Most mindkét oldaltól megkapom majd a lepontozást, előre látom a szép kerek 0%-ot a válaszom sarkában, ami nekem kifejezetten dicsőség, hiszen mutatja, hogy egyik csőcselék sem ért velem egyet.
tegnap 18:29
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
Az egyetlen valódi ellenzéki párt a Mi Hazánk. A többiek csak a cirkuszt csinálják, kormányt váltani eszükben sincs.
tegnap 19:25
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

Inkább Magyar Péter, mint a Mi Hazánk.

tegnap 19:28
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Fidesznél egy darab sz4r is alkamasabb
tegnap 19:32
 15/24 anonim ***** válasza:
31%

Ami most a legfontosabb, hogy az emberek vissza kapják a reményt, hogy van lehetőség a változásra, hogy a Fidesz nélkül is jól meglesz az ország, nem lesz migránsapokalipszis, sem LMBTQóvodások, sem háború, (majdnem írtam hogy gazdasági összeomlás, de az most van), sem semmi.

Önmagában ez a megtapasztalás már az alapja lesz egy demokratizálódási folyamatnak, akik eddig fölöslegesnek érezték az aktív politikai részvételt, ezután aktivizálják magukat, ha MP ellenében, akkor vele szemben.

Ezenkívül az ha az ország lakosai megtapasztalnák, hogy a Fidesz nélkül sem áll meg az élet, nem áll meg a bérnövekedés, nem lesz kevesebb cég Magyarországon, végre el kezdene lebomlani a fentebb is vázolt egy évtizedes mítosz az "egyetlen" kormányzóképes erőről Magyarországon.

tegnap 19:44
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Ha kötelező lenne e kettő közül választani, akkor azért választanám a Tiszát, mert a Fidesz már eleget volt hatalmon (túl sokat is), megadnám másnak az esélyt.

De milyen jó, hogy nem csak ők ketten vannak! Ezért fogok a 2RK-ra szavazni 26-ban.

tegnap 19:50
 17/24 anonim ***** válasza:
21%

A fidesz alakitotta ugy a valasztasi rendszert (min. 70 egyeni valasztokorzet, 5% os minimum bejutasi kuszob) hogy magyarorszagon ketpart rendszer alakult ki.

Lehet arrol abrandozni h majd vmi torpepartra szavazol es vmi csoda folytan nyer de valoszinubb h be se jut.

Eroszakkal se lehet semmit elerni, mert a magyar tarsadalom enervalt egyeni akciok meg semmi max oda jutnanak h par bolond lelovene magat.

Szal 26ban v jon a Tisza v Marad a fidesz.

V megteheted h nem koveted a politikat es szarsz az egeszre.

tegnap 20:16
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

"csak ezeket mind el kell takarítani, de sürgősen és erőszakkal"

szerintem a kérdező is híres lesz mint az okt 23.-i szervezők, akikről az usa titkosszolgálat jelentett a magyar kormánynak :D

tegnap 20:26
 19/24 anonim ***** válasza:
A Fekete-tengert le kell váltani a Tiszára, hogy aztán azt leválthassa egy Duna.
tegnap 21:27
 20/24 anonim ***** válasza:
15%

Szerinted amikor az emberek úgy állnak hozzá, hogy "mindegy, csak ez menjen/maradjon", az demokratizálódáshoz vezet? Mikor láttál olyat a történelemben, hogy a személyi kultusz és a kritizálatlanság demokráciát eredményezett? Mindkét esetben van egy esztelen, agymosott néptömeg, akik vagy a meglévő kevés féltése miatt, vagy a megkeseredettség miatt egyetlen politikai erőre vetítik ki a vágyaikat. Nekik mindenki ellenség, aki kritizálja a saját kis messiásukat. Ebből pedig az következik, hogy tök mindegy, melyikük kerül kormányra, ugyanaz lesz az eredmény: egy demagóg kormány, amely azt csinál, amit akar, úgy lop, ahogy akar, úgy csal, ahogy akar, mert a hívek bármit és annak az ellenkezőjét is elhiszik. Sőt, ha tudva tudják, hogy korrupt a kormány, akkor is hatalmon tartják. Nem ez a rendszerváltás receptje. Amíg a társadalom nem változik meg, addig folyamatosan olyan kormányaink lesznek, mint a Fidesz.

tegnap 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!