Fidesz, ellenzék, kuka, értem én, egyetértek, de...?
a fideszt le kell váltani + gyökeresen át kell formálni a politikát, ellenzékestül együtt.... de ez a Magyar Péter valahogy már ezerszer kiderült, hogy nem a megfelelő ember, csak délibábot kergetnek az emberek.
Tavasszal már fideszbukást ígért, óriási robbantást, meg most megint ezzel jön, és egyikből sem lett semmi, csak nagy hólabdákat görgetünk mindörökké....
Nem kéne inkább felébredni, és csinálni valamit ezekkel?
Az a baj hogy sokan így állnak a dolgokhoz mint te is, és így a fidesz kétharmada megmarad.
Ha tetszik MP ha nem a jelenség amit elindított az jó dolog. Akár egy nála sokkal alkalmasabb emberkéknek is születhetnek ebből amire már érdemes lessz neked is szavaznod
Köszönöm, utolsó, részben egyetértünk.
Szerintem van még remény, csak ezeket mind el kell takarítani, de sürgősen és erőszakkal.
!
"de ez a Magyar Péter valahogy már ezerszer kiderült, hogy nem a megfelelő ember"
Ameddig a Fidesz van hatalmon, addig legyen bárki a jelölt, mindenkiről ezerszer ki fog derülni, hogy nem megfelelő. Tényleg bárkiről. El kell ezeket engedni és le kell váltani őket, aztán lehet válogatni. Egy kormány amúgy se csak a miniszterelnökből áll.
Egyelőre szerintem még a fidesz is jobb, mint ez a suttyó magyarpéter.
Az nagyon jó, hogy kritizálja a fideszt, de sajnos NAGGYONsz_rul
Igen, ez a két vélemény van, hogy
- inkább a fidesz
- bármi más csak ne a fidesz
Én mint aki soha életemben nem voltam fideszes, én mondom azt, hogy jelenleg (!) amíg nincs VALAKI, addig """inkább""" fid...
Úgy mondom ezt, hogy lényegében ha szabadna elég durva módon kitoloncolnám őket.
6
Egyetértek részben, de látnád, kik vannak a tiszában - egyet kettő meglestem, de nem mertem tovább menni, mert szeretnék inkább nyugodtan vacsorázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!