A mai világban mi hitelessége van bármilyen hangfelvételnek?
Nem vagyok MP híve viszont Fideszes sem. Felmerült bennem az MP-lejáratni próbáló legutóbbi ügy kapcsán hogy mégis mi hitelessége van bármilyen hangfelvételnek?
Manapság vannak AI által generált fotók, sőt videók is, és természetesen hangfelvételek is. Elég profi eszközökkel biztosra veszem hogy hitelesnek tűnő felvételeket is tudnak szerkeszteni. Ezek után nem értem mi ez a botrány, amikor nem is lehet ellenőrizni a hitelességet?
Egyenlőre amit hallottam ráadásul elég életszerűtlen lett az első felvétel, valójában nem is létező (tiszás) nyugdíjaskommandókról, meg egy élő menetben a sajátokat hangosan szidalmazó hanganyag full életszerűtlen. Ezek után hogy lehet azt hinni hogy ez valódi?
Ennyi erővel kecskét is dughatna MP egy kamu videón az egy kicsit ütősebb lenne nem?
"akkor ennyi erővel a varga juditról készített hangfelvétel is lehet manipulált nem?"
Természetesen
Nem vagyok egy MP fan hogy ezt kétségbe vonjam, és az az ügy sem volt olyan súlyú, no de nem a felvétel hitelessége miatt, hanem azért mert olyan dolgokat állítottak vele amit mindenki tudott. Persze lehet az is hamisítvány, viszont amit bizonyítana azt anélkül is tudjuk jól.
"A hanganyag bizonyítja, hogy Magyar Péter egy manipulált, vágott hanganyagot hozott nyilvánosságra vasárnap."
Még szép hogy megvágják, és nem egy több órás anyagot mutatnak be
De a manipuláció nem megvágást takar, hanem kifejezetten hamisítást, el nem hangzott mondatok kreálását. Ezt számomra egyedül a vasárnapi hangfelvétel tartalma bizonyítja. Épeszű ember politikusként ilyeneket egyszerűen nem mond, ráadásul nem vagdalózik olyan dolgokkal amik nem is léteznek. Egy tüntetésnél nyilván nem kezdi el hangosan ócsárolni a tömeget, hiszen biztos hogy nem ment el az esze. Ez számomra döntő bizonyíték arra hogy az egész botrány nem más mint eldurvult lejárató kampány, amiben minden eszközt bevetnek.
Namost egy ilyen eszközökkel élő kormány félelmet kelt bennem, és arra visz hogy támogassam azt az embert aki most megpróbálja eltakarítani őket, akkor is ha az illető nem szimpatikus számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!