Ha a Tisza elbukja a választásokat '26-ban amire szerintem elég jó esély van, akkor megindul megint egy nagyobb kivándorlási hullám?
Neked mi a terved a következő 4 évre?
Ne engem okíts pls, én már külföldön vagyok, csak érdekel az otthoniak hogy készülnek, mi a terv..
“Neked mi a terved a következő 4 évre?”
Diploma->nyugat
Nem feltétlenül MP-n múlik a választás. Attól is hogy hogyan módosítják majd a szavazási törvényt. Hányan utaznak majd haza a szavazásra. Ez alatt is jó páran írták, hogy jönnek. https://www.youtube.com/watch?v=jIzptEF0SxI
Valamint addig mennyi idős fidesz szavazót nyír ki a nagyon magas színvonalú egészségügy. Hány ember ébred fel addig, valamint hány középkorú vagy fiatal, biztosan fideszes szavazót tudok megverni. Érdekes, hogy egy "kormány" nem a saját teljesítményével, hanem a másik lejáratásával és hazugságokkal próbál hatalmon maradni. A pedofilos dolgokról meg ne is beszéljünk, mindet karóba húznám....
Tessék tovább nő az infláció, de hát a sok birka megszavazta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!