Mennyire reális, hogy a Mi Hazánk nagyobb támogatottságú lesz, mint a DK és a következő választáson nagyobb százalékkal jutnak a parlamentbe?
"szakértő(bb) kormányt és politikusokat kellene már találni."
Sok sikert!
#5, igen, meglepetést fognak okozni.
Ha ma valaki le akarja váltani a Fideszt valami jobbra akkor a Mi Hazánkra szavaz.
Azok a komcsik, akik szerint a Mi hazánk kis Fidesz, meg ugyanolyan vagy rosszabb, azoknak innen üzenem hogy úgy látszik még nem fáj annyira a Fidesz kormányzása. Majd ha már nagyon fáj és rájönnek hogy csak úgy lehet leváltani a Fideszt ha befogott orral ugyan, de a Mi Hazánkra szavaznak, na akkor lesz vége a Fidesz uralomnak.
#8: csak a vak nem látja, hogy tiszta fideszpárti a mihasznák. Nem vagyok sem "libsi", sem "komcsi", sem "konzervatív", keresztény meg végképp nem. Fiatal, tanult , több diplomás, itthon még boldogulni próbáló személy vagyok.
Nem szeretem sem a bal, sem a jobboldalt. Sosem szavaznék a jelenlegi mihasznákra, ha "befogott" orral kellene akkor sem. Akkor nem megyek el szavazni vagy elköltözök külföldre. Bár tényleg jobb lenne, mert magyar-magyarnak farkasa, annyira vakhűen támogatja egyik-másik honfitárs az egyes politikai pártokat, hogy meg nem látja, hallja de még ha mondják neki, akkor sem fogadja el a hibáit annak a pártnak. (#4-es voltam)
8
Felejtsd el, soha! Szavazz te befogott orral a baloldalra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!