Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszásak! Ti miért gondoljátok...

Tiszásak! Ti miért gondoljátok azt hogy csak a fideszesek szektásak, de ti nem?

Figyelt kérdés
Szerintem egyformák vagytok. De cáfoljatok meg ha tudtok.
nov. 11. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Ezt a szellemi szintet nem lehet megcáfolni.
nov. 11. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

Magyar Péter: "A statisztikákból azt látjuk, hogy megindult a hazavándorlás: az emelkedő fizetések, az egyre jobb körülmények, a családtámogatások arra sarkallják a fiatalokat, hogy hazajöjjenek."

Szintén Magyar Péter: "Mi vagyunk az Unió legkorruptabb és egyben legszegényebb országa."

Árad a ... a mi is?

nov. 11. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

A Fidesz már 14 éve kormányon van. Látható, hogy mit értek el és hova jutottunk, a hazudozásaik pedig nyilvánvalóak. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam, amikor kint voltam a Tisza tüntetésén, tapasztaltam, hogy milyen sokan vagyunk, majd a kormánypropagandában lehozták, hogy alig lézengtek. A szektások pedig vihogva gúnyolódtak, hogy senki sem kíváncsi már a Tiszára.

A Tisza szimpatizánsai mitől ilyenek? Hogy látják, hogy a kormány célja a lejáratás, bárki is legyen az esélyes kihívó? Ez már önmagában visszaszító. Ezt a kormányt mindenáron le kell már váltani, mert vállalhatatlan lett a közbeszéd is. Utána felőlem más is hatalomba kerülhet, mindenkit meg fogok hallgatni, nem ragaszkodom mindenáron a Tiszához. De ezektől meg kell szabadulni, amíg még lehet.

nov. 11. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

Én bármikor szavaznék másra, ha reális és jó alternatíva lenne. Én úgy szavaztam legutóbb a Tisza Pártra, hogy Magyar Péterrtől 0 beszédet, niterjút stb. olvastam el, néztem meg. Mert nem érdekel. A többi pártra nem akartam már szavazni, a Tiszánál meg egyszűren csak megnéztem a listát, és elég volt.

A fideszesekkel nem csak az a baj, hogy egy Fdiesz által képviselt dohoz politikai nézetet képviselnek, hanem magukra veszik azt a gerinctelenséget, amely a Fideszt képviseli: azok, akik 2006-ban egy második '56-ra készültek, ma gyakorlatilag nyíltan baleknak tartják a valódi '56-os szabadságharcosokat. Bármilyen botrány van, készen kapnak egy narratívát, megkapják a kötelező szószedetet "tüncikézérsől", "alkalmatlan Karácsonyról" stb., és jó diák módjára visszamondják.

nov. 11. 19:25
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Én nem tiszás vagyok, igazából senkit sem támogatok. De egyelőre még a tisza tűnik a legelfogadhatóbbnak. Én nagyon sok mindennel amit mondanak nem értek egyet, és azt el kell ismernem hogy nincs kidolgozott programjuk, és eddig még csak fröcskölődtek. És nem is kedvelem az olyan tiszásokat akik úgy gondolják hogy a Magyar Petike az atya fiú szentlélek, és majd mindent megold, de szerintem jelenleg a legelfogadhatóbb alternatíva, csak elő kéne állniuk valami értelmes programmal.

A fidesz szavazók viszont egy tényleges szekta. Én inkább vallásnak hívom. Nem érdeklik és nem is tudják felfogni az ellenérveket a fidesz ellen, és meg sem akarják hallani ha valaki valami értelmes dolgot akar feléjük közvetíteni. A többségük nagyon szegény, de nem is fogja fel hogy ez a fidesz miatt van, azt hiszik hogy ez a háború. És én nem szavaznék a Tiszára ha lenne ennél jobb, csak sajnos nincs. A fideszt viszont nem bírom tovább elviselni, azt a sok csalást, lopást, hazudást, és bullshitet ami azokból az emberekből árad

nov. 11. 19:32
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem igazán érdekel Magyar Péter, de mégis a Tiszára fogok szavazni, mert ez az egyetlen esély, hogy meg tudjunk szabadulni a Fidesztől. Ha a DK-ra, Kutyapártra, vagy egyéb ellenzéki pártra szavazol, lényegében a Fidesz malmára hajtod a vizet, szóval egyetlen út van, a legesélyesebb ellenzéki pártra szavazni. Ez amúgy a Fidesz ritka jó választási rendszerének köszönhető, hogy ilyenekre kell vetemedni.
nov. 11. 19:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, de tulajdonképpen csak azt írtátok le hogy miért szimpatikus nektek a tisza és miért nem a fidesz. De nem ez volt a kérdés.
nov. 11. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Neked miért szinpatikus a fidesz?
nov. 11. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
A Tisza szavazó azért nem szaktás mert jelenleg nincs miért. A Fidesz párt azért szektás mert eléjük van vetítve egy szappanopera elterelve a figyelmüket arról hogy az elmúlt 14 évben a NER és Magyarország közötti gazdasági arány a NER javát szolgálta.
nov. 11. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

A Fidesz kampánya nem állt másból az utóbbi években, minthogy sárral dobálta az ellenzéket.

Közben meg 14 éve vannak kormányon, és elintézték, hogy konkrétan minden egyes fontosabb területen (egészségügy, oktatás, igazságszolgáltatás, stb) óriási problémák vannak. Nézz körbe magad körül. Omlik össze minden, ez a Napnál is világosabb. Ezt csak az nem látja, aki "szektás" és a Viktor iránti hite elködösíti a gondolatait.

A Tisza párt szimpatizánsai között elsősorban gondolkodó emberekkel találkoztam, akiknek már rohadtul elegük van abból, hogy a Fidesz ahelyett, hogy tenne valamit az országért, folyamatosan csak a másikra mutogat. Mint az oviban, komolyan. Egy Tiszás semmi mást nem akar, csakhogy legyen vége ennek az egész cirkusznak, és végre egy normális, tiszta erkölcsű országban élhessünk, ahol a munkánkat/életünket megbecsülik.

nov. 11. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!