Magyar Péter 2026-ig nem fog belebugni a maganéleti botrányai miatt a politikai karierjébe?
#50 Hát ha neked ilyen ismerőseid vannak, az mondjuk inkább téged minősít, nem pedig azt a többszázezer szavazót, aki nem pszicho-petyára voksolt...
De hogy, tanulj is valamit: a liberalista politikusok ma már messze nem azt képviselik ami a liberalizmus elve. Tessék észrevenni, hogy a világ megváltozott! Nem mi vagyunk a "habzószájúak" hanem Ti - "liberálisok"!!! A liberalizmus alapeszméje hogy mindenki egyenlő és senkit nem diszkriminálunk, az ember színe nem számít stb, stb... Ehhez képest nézd meg az influenszereidet, a politikusaidat és a tömérdek lelkes Tiktok, faszbuk, stb posztolókat akik elvileg liberálisak... a A megnyilvánulásaikat, a kirekesztő, visszás nézeteiket! Na, ha valaki akkor ők "habzó szájjal" üvöltik a követőiknek, hogy "a fekete nők 90%-a Kamalára szavazott, bezzeg azok a buta fehér nők"... (a 90 itt nem pontos szám de légyeg hogy SZÁMON TARTJÁK ki fekete, ki fehér, ki nő, ki férfi, stb... Ami egy szavazásnál pedit qrvára mellékes. De neeeem, ŐK számon tartják és erről ugatnak a médiában... Habzó szájjal... Akkor most tisztelettel megkérdezném hogy KI A FAXOM AZ AKI MEGKÜLÖNBÖZTETI az embereket a bőrszínük alapján?!!!! Hát az úgynevezett "liberálisok"... De ezek nem liberálisok a szó igazi értelmében, csak annak hazudják magukat!
Az lenne a tanácsom, ha érdekel, hogy NE alapozz mindent az Orbán-gyűlületedre (én is utálom mint a xart), mert az elvakít! És NE általánosíts!
Nem igazán érdekel a "véleményed"
Attol mert te azt hiszed meg nincs igazad.
Elolvastam,de az is idopocsekolas volt altalanositassz,lekezelo vagy.
50 Hát ha neked ilyen ismerőseid vannak, az mondjuk inkább téged minősít, nem pedig azt a többszázezer szavazót, aki nem pszicho-petyára voksolt...
Ez konkrétan a szomszed volt,akit én ismerős kent tartok szamon,mert ismerem.
Nem baratot,komat,havert irtam
Ez engem mitol minosit?
Miert neked ki a szomszedod?
Az minősít téged?
Te olyan okos vagy biztos ismered a mondást,miszerint nem mindegy hogy egy hulye okoskodik,vagy egy okos hulyeskedik
#53 Nekem is vannak a szomszédaim, de ők NEM az ismerőseim és köszönésen kívül nem beszélgetek velük, főleg nem politikáról. Te meg igen. És igen, Te általánosítasz, mert azt hiszed, hogy mindenki - aki nem veled ért egyet - olyan gyenge elméjű mint a szomszédod...
Ami a lekezelést illeti, azt is Te kezdted, szépen összekötötted az általánosítással, mivel minden "libsizőt" lealacsonyítottál a szomszédod agyszintjére.
"biztos ismered a mondást,miszerint nem mindegy hogy egy hulye okoskodik,vagy egy okos hulyeskedik". Nincs ilyen mondás. Volt régen egy rendőr kontra delfin vicc, amivel te ezt kevered. De az egy vicc vol, nem mondás. Nálad valami fogalomzavar állhat fenn, ami kiterjed a legegyszerűbb dolgokra is. Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!