Magyar Péter 2026-ig nem fog belebugni a maganéleti botrányai miatt a politikai karierjébe?
Figyelt kérdés
nov. 10. 22:03
1/54 anonim válasza:
Vogel Evelin fidesz botrány, nem Magyar Péteré.
2/54 anonim válasza:
Nem
Mert már az ország egy része látja mennyire gáz a mostani vezetés, és úgy vannak vele ennél bárki jobb lehet,csak végre takarodjon a mostani.
3/54 anonim válasza:
#2 Persze, persze. Minden választás előtt ezt hangoztatjátok, aztán mindig a fidesz nyer.
4/54 anonim válasza:
Nem. Egyre jobban kontraproduktív az összes lejáratókampány ellene.
5/54 anonim válasza:
A fidesz eddig csak gyurcsány ellen nyert választást. Mostmár nem gyurcsány van kedves utolsó
6/54 anonim válasza:
Eleg szomorú talan nem itt tartana az orszag.
Komolyan nem ertem,hogy aki itt el,hogy szavazhat erre,nem latja az arakat? Mekkora az afa? Meg hogy minden lerohad?
8/54 anonim válasza:
Kérdező, a fidesz sem bukott bele a számtalan botrányukba, a szavazóikat nem érdeklik.
Ugyanúgy MP ügyei sem érdekli a szavazóit, pláne nem, ha a fidesz koholja őket, az érdekli őket, hogy a maffakormányt leváltsák valahogy.
9/54 anonim válasza:
Engem, nem igazán érdekel senkinek a magánügye. Én arra lennék kíváncsi, milyen lenne az ország ha végre nem Fidesz lenne.
10/54 anonim válasza:
"bárki jobb lehet"
hááát, leváltani a jelenlegi zűrös alakot egy másik zűrös alakra, nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!