Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter 2026-ig nem fog...

Magyar Péter 2026-ig nem fog belebugni a maganéleti botrányai miatt a politikai karierjébe?

Figyelt kérdés
nov. 10. 22:03
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
23%

#38 Ez a "10. osztálytól totál egyértelmű..." szöveg ... :)

Ugyan HONNAN tudtok ti mindent??? A hibbant-libbant médiából? Meg a hibbant-libbant főiskolai/egyetemi tanároktól? (Akiknek ki van adva, milyen propagandát toljanak..). De nem fog menni. Ez a gyűlölet-kampány Trump esetében sem vált be. Miből gondoljátok hogy itt majd beválik?

Mentek mint a vakhangyák, "árad a Tisza!" - mi? :D

Körül kellene nézni és látnátok, hogy a Mihazánk egy sokkal barátibb opció lenne, mint bármi más. Csak - mint már bebizonyítottuk mindketten itt fentebb - nálatok a LOGIKA hiánycikk, a birkaszellem meg túlkínálatban van. "Jaaj, szavazzunk Magyar Péterre, hisz neki van a legtöbb esélye" (ja igen, mert a Faszbuk elintézte a műlájkokkal meg okos-cenzúrával). Nagyon sajnálom hogy ennyire tellik Magyarország 25%-ától... Már fentebb egyszer leírtam, arra érdemes szavazni, akit nem pénzelnek külföldi hatalmak, aki nem nyal be nekik (mint Petike) csontig, aki megszüntetné ezt a balfaszkodást amit a Fidesz most csinál. Aki nem csak ígér (mint Petike). Jelenleg ilyen csak egy van, az pedig a Mihazánk. De tudom, hogy a hibbant-libban mantrátok szerint az egy "szatellit-párt" ésatöbbi... No persze ebben a mantrában az is benne van, hogy Putin bomlaszt, Trump pedig egy orosz kém! 🤣🤣🤣

Petykával cseberből vederbe kerülnénk. Szerencsére nem fog megtörténni, szerintem ő az aki sehol nem lesz már 2026-ban. Amit akart, azt nagyjából megkapta, megvan a havi 8milkás "állása"...

nov. 12. 11:53
 42/54 anonim ***** válasza:
60%
Esetleg nézhetnéd úgy is, hogy ha nem lenne kétharmados fidesz akkor minden kisebb pártnak is több esélye lenne annál, ami most van. Én bízom benne, hogy a Tisza leváltja a jelenlegit és lehetőség lesz normális ellenzéki pártoknak is beleszólni a politikába. Senki nem egy másik fideszt akar. A fidesz nem fog jó irányba változtatni. A leváltásukhoz meg kis pártok nem lesznek elegendőek.
nov. 12. 13:25
 43/54 anonim ***** válasza:
60%

41

Te gondolom penzt kapsz ebbol,azert nyomatod ezt a fost.

De mas aki berbol fizetesbol el az latja hogy mive lett ez az orszag

De te toljad csak,mert ha minden jol megy mar nem sokaig lesz ebbol love.

nov. 12. 14:34
 44/54 anonim ***** válasza:
77%

Mi hazankos fan csávó

Mpt utalot,ez nyilvanvalo

De az imadott mi hazank ott van a parlamentbe,mit tett eddig erted? Azon kivul hogy felvettek a fizujukat,mint Petya az unioban?

Osztod itt az észt meg fikazol

De semmi erdemi tenyt nem irsz

De szted mibdenki aki mast allit mint te,az buta

Hat teged sem az eszedert lopnak el

nov. 12. 14:49
 45/54 anonim ***** válasza:
65%
Nem, mert az ország jelentős részének már elege van Orbánból. A saját szavazóbázisuk egy része is elkezdett kiábrándulni belőle. 26-ig sok nyugger meghal még, és sok kiskorú betölti a 18-at, szóval a szavazók is egyere inkább cserélődnek. És ez nem arról szól, hogy annyira Magyar Pétert akarják, hanem, hogy elég volt Orbánból.
nov. 12. 14:59
 46/54 Barbell Deadlift ***** válasza:
44%

41-es

"Ugyan HONNAN tudtok ti mindent??? A hibbant-libbant médiából? Meg a hibbant-libbant főiskolai/egyetemi tanároktól?"

Mondjuk onnan, hogy gimnázium 10. osztályban tananyag a kamatos kamat számítás, meg a jegybank funkciója, stb. Aki nem aludni járt be az órákra, annak nem kell közgazdaságtani diploma ahhoz, hogy lássa a Fidesz ámokfutását.

"Akiknek ki van adva, milyen propagandát toljanak.."

Gondolom ezt a puruttya.hu-n olvastad, mert hogy egyetem közelébe még a lábadat sem tetted be, az holt biztos. Milyen bizonyítékod van arra, hogy bármilyen parancs ki an adva egyetemi tanároknak azzal kapcsolatban, hogy milyen propagandát nyomjanak?

"Ez a gyűlölet-kampány Trump esetében sem vált be. Miből gondoljátok hogy itt majd beválik?"

Mármint melyik gyűlölet-kampányra gondolsz, amit Trump csinált, vagy amit a demokraták? Objektíven nézve Trump sokkal mélyebb gyűlölet kampányt folytatott, mint a demokraták.

"Körül kellene nézni és látnátok, hogy a Mihazánk egy sokkal barátibb opció lenne, mint bármi más."

A Mi Hazánkat nagyjából 2019-ig lehetett valamennyire komolyan venni, azóta egyértelműen a 3 bites, konteós birkákat célozták meg a kommunikáció szintjén, mint szavazó bázist. Ez már csak azért is hiba volt, mert a 3 bites konteós birkáknak már ott a Fidesz, tőlük meg nehéz szavazókat átcsábítani. Tehát duplán elcseszték.

"Csak - mint már bebizonyítottuk mindketten itt fentebb - nálatok a LOGIKA hiánycikk, a birkaszellem meg túlkínálatban van"

Eddig egyetlen egy darab logikailag alátámasztott érvet sem sikerült kiizzadnod magadból.

"(ja igen, mert a Faszbuk elintézte a műlájkokkal meg okos-cenzúrával)"

Igen, ha egy általad unszimpatikus politikus sikert ér el, az biztos a globalista gyíkemberek műve. Az az apróság ne zavarjon téged, hogy kb. májusig a Tisza egy fillért sem költött facebook hirdetésekre (a Fideszről és a Mi Tanánykról ez nem mondható el, a Fidesznek ráadásul nagyon sok bot-lájkja van, vietnámi kamu felhasználóktól, a Tisza esetében még nem láttam erre példát), és úgy csinált Magyar Péter 100 ezres tüntetést, hogy facebook megosztásokkal terjedt az esemény. De igen, a karvaly Cukkerberg intézte az egészet...

"Már fentebb egyszer leírtam, arra érdemes szavazni, akit nem pénzelnek külföldi hatalmak, aki nem nyal be nekik (mint Petike) csontig"

Mi a bizonyítékod arra, hogy Magyar Pétert külföldről pénzelik, meg hogy benyal csontig a külföldieknek?

" De tudom, hogy a hibbant-libban mantrátok szerint az egy "szatellit-párt" ésatöbbi... "

Nem kell ehhez hibbant-libbant mantra, aki végigolvassa a kommentedet, annak totál egyértelmű, hogy a Mi Hazánk sajnos a Fidesz csicska pártja lett, és te is szóról szóra a fidesz propagandát tolod itt. a Kérdés csak annyi, hogy ingyen csinálsz magadból hülyét, vagy te is része vagy a Rogán-troll profiloknak.

nov. 12. 15:50
 47/54 anonim ***** válasza:
39%

* aki végigolvassa a kommentedet, annak totál egyértelmű, hogy a Mi Hazánk sajnos a Fidesz csicska pártja lett *.

Én végig olvastam de számomra nem egyértelmű, hogy a Mi Hazánk a Fidesz csicska pártja lett!

De ezért jó ez a vélemény, - és szólásszabadság ebben az országban, hogy mindenki kifejheti amit gondol!

nov. 12. 16:25
 48/54 Barbell Deadlift ***** válasza:
35%

47-es

"Én végig olvastam de számomra nem egyértelmű, hogy a Mi Hazánk a Fidesz csicska pártja lett!"

Akkor miért tolja egy az egyben a fidesz propagandát a 41-es válaszoló? Illetve, nem csak a 41-es, hanem en bloc a Mi Hazánk számos esetben kritika nélkül tolja a fidesz mantráját. Persze, a meredek állításaik mögött az esetek 99%-ban semmi bizonyíték nincs.

Ez a libsizés tipikus Fidesz szlogen, mindenki libsi, aki nem egy tolvaj, korrupt, hazaáruló pártra szavaz.

nov. 12. 16:59
 49/54 anonim ***** válasza:
85%
#47 - 41 vagyok, köszi a hozzászólást. Látszik, hogy hiába minden szó, mert a "Tisza árad"! 🤣🤣🤣
nov. 12. 17:04
 50/54 anonim ***** válasza:
51%

Es a legjobb az egeszben,hogy ezek a habzo szajjal libsizok,azt se tudjak mi az.

Ez tapasztalat mikor egyszer megkerdeztem egy osfideszes ismerost,hogy te koma mar vagy 10x mondod ezt a libsizt,pontosan mi is az?

Mire o hat,hat azt nem tudom de mocskos hazaarulo mind megmondta az emteve

nov. 12. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!