Magyar Péter 2026-ig nem fog belebugni a maganéleti botrányai miatt a politikai karierjébe?
Csináltak már Orbánról is egy olyan öszödi beszéd félét láttam. Anyám nagy Orbán fan, mutattam neki, nem nagyon tudott mit kezdeni a dologgal. Az az igazság, hogy ez a jövő, hozzá kell majd szokni a választóknak, hogy gondolkodni kell és akkor majd egy kicsit többet nyom a latban az hogy milyenek az életkörülményeik.
Egyébként ez nem magánéleti botrány, csak egy béna próbálkozás arra. Tömegével fognak jönni, hiszen hónapok óta ez megy.
Az a vicces hogy épp ezzel teszik potenciális ellenzéki vezetővé, függetlenül attól hogy alkalmas e vagy sem, hogy újra meg újra felhívják rá a figyelmet.
A Vona meleg sztorija is Terry black miatt sántított a legjobban. Felőlem lehetett volna akár meleg is, nem von le, nem ad hozzá, de az kizárt hogy egy ilyen alakkal álljon össze.
#20 "hátha az működni fog."
Pont erről beszélek. Ez hibás logika. A helyes logika ebben a példában a következő lenne: falra akasztom a régi, rosszul működő puskám, a boltban veszek egy másikat ÉS MEGGYŐZÖDÖK róla hogy működik, mielőtt oroszlánra megyek vele vadászni!
De neked elég a "hátha" működik is. Mint az összes tiszás szavazónak.
33as
Hogy gyozodol meg rola hogy mukodik?
Elsutod
Azt lehet addig amig meg nem veszed? Nem
Ez is csak akkor fog kiderulni milyenek,ha lement egy ciklus
Ezek kaptak harmat,es romokban minden ezek jobbak nem lesznek,annxi van hogy bizni a masikban
Én már sok kampányt, választást megeltem,de ilyen sunyi mocskos szemelyeskedo gyulolkodo amit az allampart finansziroz meg nem volt.
Ez a legnagyobb baj,hogy a mi adonk erre koltik lasd pl megafos stb
Mikor volt elotte ilyen? Soha a legnagyobb bunuk,hogy regi baratokat is elkensegge tesznek ezzel. Nincs semmi szakma,eszerv csak a masik lejaratasa. Olvass barhol kommenteket mi megy,ez a legszomorubb az egeszben.
33
"De neked elég a "hátha" működik is. Mint az összes tiszás szavazónak."
Úgy nagyjából gimnázium 10. osztálytól totál egyértelmű minden gondolkodni képes embernek, hogy az Orbán-kormány gazdasági ámokfutása ha államcsődöt nem is, de egy nagyon komoly leszakadást okoz, EU-s szinten.
Az, amit a Fidesz produkált ezen a téren, egy gibbon is megtudta volna csinálni, 3 fürt banánért.
Innen nézve nem "hátha működik" a Tisza, hanem van egy puskád, ami full f*s, használhatatlan, és veszel egy másikat, ami maximum ugyan annyira rossz, de 99%, hogy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!