A Fidesz propaganda végleg megbukott a Vogel Evelin üggyel? (A magyar Watergate-BOTRÁNY)
Ezek jó dolgok, szóval oké aljas a fidesz, de ez így jó, mert így erősödik meg a Tisza. Egyetlen autokrácia sem ülne a golyóin hasonló helyzetben.
100% biztos voltam benne, hogy Vogelt is bevetik, hiszen sikerült az exnejét, egy ex igazságügyi minisztert, akkor Vogelt bevonni Magyar Péter ellen gyerekjáték.
Nem.
Hajrá Vikor, Hajrá Magyarország.
#22 De ha Fidesz fizet neki akkor miért akart a Tiszától is pénzt?
Az szerintem egész más, hogy miután a Tisza nem fizette ki elment máshova házalni azzal amivel a Tiszát zsarolta. (már ha egyáltalán emiatt jár neki a 30 millió és nem azért, mert mondjuk pénzt vagy mást tett be a közösbe aminek köszönhető volt a Tisza felfutása)
Az állítás és a bizonyítás között tudod mi a különbség? Mert ha ezeket nem csak mondaná hanem lenne rá bizonyítéka is akkor az egész más helyzet lenne.
Illetve egy kérdés, téged nem érdekel, hogy mivel zsarolták szegény ártatlan MP-t? Mert ha ők tényleg olyan fedhetetlenek lennének ahogy szeretik beállítani akkor nem kellett volna egyezkedni Evelinnel, egyszerűen csak elküldik a picsába, mert semmi olyant nem vehetett fel ami kompromittáló lenne számukra.
#27: "De ha Fidesz fizet neki akkor miért akart a Tiszától is pénzt?"
Mert gondolom nem a Tisza besározása volt a célja, hanem hogy pénzt szerezzen.
"Az szerintem egész más, hogy miután a Tisza nem fizette ki elment máshova házalni azzal amivel a Tiszát zsarolta"
Szerintem pedig mindkét változat gerinctelenséget mutat. A zsarolás pedig ezenkívül bűncselekmény.
"Az állítás és a bizonyítás között tudod mi a különbség? Mert ha ezeket nem csak mondaná hanem lenne rá bizonyítéka is akkor az egész más helyzet lenne."
Állítása szerint vannak bizonyítékai, ha igen, akkor ez ki fog derülni.
"Illetve egy kérdés, téged nem érdekel, hogy mivel zsarolták szegény ártatlan MP-t? Mert ha ők tényleg olyan fedhetetlenek lennének ahogy szeretik beállítani akkor nem kellett volna egyezkedni Evelinnel"
Szerintem ha annyira súlyos dolgok lennének, akkor nem kockáztattak volna. Illetve nem akarnának MI-vel kiegészített hamis információkat is terjeszteni. Persze tudom, erre sincs bizonyíték, de én egyáltalán nem tartom lehetetlennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!