Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz propaganda végleg...

A Fidesz propaganda végleg megbukott a Vogel Evelin üggyel? (A magyar Watergate-BOTRÁNY)

Figyelt kérdés

Kiderült pénzért eladta magát Vogel!

https://www.youtube.com/watch?v=suw4tOi8AM8

nov. 10. 16:26
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
43%

Ezek jó dolgok, szóval oké aljas a fidesz, de ez így jó, mert így erősödik meg a Tisza. Egyetlen autokrácia sem ülne a golyóin hasonló helyzetben.

100% biztos voltam benne, hogy Vogelt is bevetik, hiszen sikerült az exnejét, egy ex igazságügyi minisztert, akkor Vogelt bevonni Magyar Péter ellen gyerekjáték.

nov. 10. 17:14
 22/50 anonim ***** válasza:
50%
#18: A Fidesz fizetett neki, ez is kiderül a sajtótájékoztatóból. Beszélt egy Kubatovhoz köthető vállalkozóról is, amelynek ingatlanában lakik jelenleg Vogel Evelin. Azt is nyilvánosságra hozta, hogy másokat is próbáltak megvesztegetni, illetve fenyegetéseket kaptak különböző helyekről. Hogy a lakását, az irodáját lehallgatják. Azt is elmondta, hogy vesztegetési kísérletek is történtek, illetve a párt több tagját megfenyegették. Hogy a titkosszolgálatot használják a Tisza párt ellen. Ez nem normális és nem is szabadna megtörténnie.
nov. 10. 17:14
 23/50 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%
Ezt még bizonyítani is kellene a Tisza név bitorlóinak, bár szerintem egy ilyen üldözési mániás bolond ellen minden eszközt be kell vetni, hogy lássák a konteós hívek, kinek isszák a szavait, mintha tiszta víz lenne. Közben a Tisza vizénél is zavarosabb.
nov. 10. 17:17
 24/50 anonim ***** válasza:
17%

Nem.

Hajrá Vikor, Hajrá Magyarország.

nov. 10. 17:24
 25/50 anonim ***** válasza:
64%
Illetve azt is elmondta, hogy mesterséges intelligenciával megspékelt hamis információkkal szeretnék lejáratni, erre már egy ideje készülnek és jövő hét elején akarták bevetni. Ez, az illegális lehallgatás, a zsarolás és fenyegetések rendkívül súlyosak, még ebben a rendszerben is meglep.
nov. 10. 17:29
 26/50 anonim ***** válasza:
62%
Csak a Tisza, Mindent bele!
nov. 10. 17:31
 27/50 anonim ***** válasza:
45%

#22 De ha Fidesz fizet neki akkor miért akart a Tiszától is pénzt?

Az szerintem egész más, hogy miután a Tisza nem fizette ki elment máshova házalni azzal amivel a Tiszát zsarolta. (már ha egyáltalán emiatt jár neki a 30 millió és nem azért, mert mondjuk pénzt vagy mást tett be a közösbe aminek köszönhető volt a Tisza felfutása)

Az állítás és a bizonyítás között tudod mi a különbség? Mert ha ezeket nem csak mondaná hanem lenne rá bizonyítéka is akkor az egész más helyzet lenne.

Illetve egy kérdés, téged nem érdekel, hogy mivel zsarolták szegény ártatlan MP-t? Mert ha ők tényleg olyan fedhetetlenek lennének ahogy szeretik beállítani akkor nem kellett volna egyezkedni Evelinnel, egyszerűen csak elküldik a picsába, mert semmi olyant nem vehetett fel ami kompromittáló lenne számukra.

nov. 10. 17:42
 28/50 anonim ***** válasza:

#27: "De ha Fidesz fizet neki akkor miért akart a Tiszától is pénzt?"

Mert gondolom nem a Tisza besározása volt a célja, hanem hogy pénzt szerezzen.

"Az szerintem egész más, hogy miután a Tisza nem fizette ki elment máshova házalni azzal amivel a Tiszát zsarolta"

Szerintem pedig mindkét változat gerinctelenséget mutat. A zsarolás pedig ezenkívül bűncselekmény.

"Az állítás és a bizonyítás között tudod mi a különbség? Mert ha ezeket nem csak mondaná hanem lenne rá bizonyítéka is akkor az egész más helyzet lenne."

Állítása szerint vannak bizonyítékai, ha igen, akkor ez ki fog derülni.

"Illetve egy kérdés, téged nem érdekel, hogy mivel zsarolták szegény ártatlan MP-t? Mert ha ők tényleg olyan fedhetetlenek lennének ahogy szeretik beállítani akkor nem kellett volna egyezkedni Evelinnel"

Szerintem ha annyira súlyos dolgok lennének, akkor nem kockáztattak volna. Illetve nem akarnának MI-vel kiegészített hamis információkat is terjeszteni. Persze tudom, erre sincs bizonyíték, de én egyáltalán nem tartom lehetetlennek.

nov. 10. 18:22
 29/50 anonim ***** válasza:
#10 Nem a felvétel miatt tesz feljelentést, hanem zsarolás miatt. De tőled, mint gondolkodni nem tudó Fideszes trolltól nem várunk mást.
nov. 10. 18:46
 30/50 anonim ***** válasza:
#19 Nem értik meg vagyis itt nem. Mert az itt jelenlévő 1-2 Fideszes hozzászoló az propagandista. Neki ezt kell csinálnia. Ha már nem tud mit hozzászólni vagy érveket, tényeket, bizonyítást kérsz akkor felszívódnak. Fizetett kommentelők.
nov. 10. 18:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!