Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz propaganda végleg...

A Fidesz propaganda végleg megbukott a Vogel Evelin üggyel? (A magyar Watergate-BOTRÁNY)

Figyelt kérdés

Kiderült pénzért eladta magát Vogel!

https://www.youtube.com/watch?v=suw4tOi8AM8

nov. 10. 16:26
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Persze küldik ide is a Bohár, Deák Dani meg hasonló pártkatonákat.
nov. 10. 18:52
 32/50 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem pedig mindkét változat gerinctelenséget mutat."

Akkor gondolom MP titkos felvételeiről is ez a véleményed.

"Állítása szerint vannak bizonyítékai" Szeptember végén a Vogel indexes interjúja után is ezt mondta, meg hogy feljelentést fog tenni. Most akkor bő másfél hónap kellett neki ehhez? Holnap már tényleg menni fog?

"nem akarnának MI-vel kiegészített hamis információkat is terjeszteni"

Bizonyíték erre? Honnan tudja, hogy Rogánék ilyen MI szoftvert vásároltak miatta? Gondolom a nemzetbiztonsághoz nem haverokat vesznek fel hanem profikat, ők mégis szivárogtatnak MP-nek aki egy harmadrangú figura volt a Fideszben, ez tényleg hihető neked?

Ez az állítás szerintem pont azt bizonyítja, hogy durva dolgok fognak kiderülni ha már előre meg kell próbálni mindenáron hitelteleníteni azt amit hallani fogunk.

nov. 10. 18:53
 33/50 anonim ***** válasza:
60%
Nem őket, de elég 1 kommentelő. Ha megnézed a politika csoportba a fidesz érdekeltségű hozzászólásokat akkor rájössz, hogy ugyanaz az ember írja
nov. 10. 18:54
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
#32 Kiválóan lehet már MI-vel felveteleket kreálni. Adj egy pár órás hangfelvételt magadról és máris hamisitok a nevedbe. Persze nem lesz 100% tökéletes, mert ahhoz több hanganyag, ismeret és idő kell. De brutális miket tud már az MI.
nov. 10. 18:57
 35/50 anonim ***** válasza:
53%

Lehet ilyent csinálni, bár halkan jegyzem meg ha megvan az eredeti hangfájl akkor azt is ki lehet mutatni, hogy ez MI-val volt készítve. Mint lehetőség megvan DE nem hiszem, hogy Vogel 30 milliót kért a semmire. Szóval valószínűleg a rendesen felvett hangfelvételeken is van olyan ami rossz hatással lesz MP megítélésére.

Vagy neked pl. a mi a véleményed? MP egy olyan gerinces, tisztességes ember, hogy semmi olyan nem hagyta el a száját ami miatt most aggódhat?

nov. 10. 19:07
 36/50 anonim ***** válasza:

#32: "Akkor gondolom MP titkos felvételeiről is ez a véleményed."

Ha MP is 30 millióval zsarolta volna VJ-t, akkor ez lenne a vélemények igen. De itt egy bűncselekményt szeretett volna felfedni és nem ebből pénzt szerezni.

"Gondolom a nemzetbiztonsághoz nem haverokat vesznek fel hanem profikat, ők mégis szivárogtatnak MP-nek aki egy harmadrangú figura volt a Fideszben, ez tényleg hihető neked?"

Igen, hihető, miért ne lenne? Nem mindenkinek tetszik, amit ez a rendszer művel. Ezenkívül máskor is voltak már lejáratásokról szivárogtatások, amikről a későbbiekben bebizonyosodott, hogy igaz.

"Ez az állítás szerintem pont azt bizonyítja, hogy durva dolgok fognak kiderülni ha már előre meg kell próbálni mindenáron hitelteleníteni azt amit hallani fogunk."

Szerintem pedig nem kellene természetesnek venni, hogy egy ilyen szintű zsarolás normális. Ez konkrétan büntetőjogi kategória, azt felfogod? Az ilyesmiért börtön jár..

nov. 10. 19:12
 37/50 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

30. "Mert az itt jelenlévő 1-2 Fideszes hozzászoló az propagandista. Neki ezt kell csinálnia. Ha már nem tud mit hozzászólni vagy érveket, tényeket, bizonyítást kérsz akkor felszívódnak. Fizetett kommentelők."

Ezt komoly problémának látom sajnos, mindenkire veszélyesek. Egyszerűen elolvasod őket, utána azon veszed észre magad, hogy a Fideszre áll a kezed a szavazófülkében. Nyilván azért fizetik őket, mindenkit átprogramoznak.

(Nem röhög.)

nov. 10. 19:15
 38/50 anonim ***** válasza:

"Ha MP is 30 millióval zsarolta volna VJ-t, akkor ez lenne a vélemények igen."

Szerinted MP olyan jó szakember volt, hogy miután kirúgták a Diákhitel központból közvetlen a választások előtt (közös megegyezés tudom, a kehi jelentésnek semmi köze nem volt hozzá), még felvették más igazgatósági tanácsokba?

Szerintem sokkal hihetőbb az, hogy az általa készített hangfelvétellel pont, hogy zsarolta a Fideszt/VJ-t és így került pénzes állásokba.

"De itt egy bűncselekményt szeretett volna felfedni és nem ebből pénzt szerezni."

Milyen bűncselekményt? Mikor jutott eszébe, hogy ezt nyilvánosságra kell hozni? Sikerült bármit is bizonyítani? (még ami elhangzik a felvételen annak is egy része olyan, hogy objektíven bizonyítható, hogy nem úgy történt. Pl. Völnernek nem szóltak előre fél évvel, mert még napokkal a letartóztatása előtt se vágta, hogy lehallgatják)

"Igen, hihető, miért ne lenne? " Mert pl. ilyen MI által készített felvételek elkészítéséhez nem kell 200 ember, sőt mivel nagy lenne a kockázata így ha ilyesmit csinálnának akkor arról nagyon kevesen tudnának és egy esetleges szivárogtatás esetében azt is tudnák, hogy ki a ludas.

"Szerintem pedig nem kellene természetesnek venni, hogy egy ilyen szintű zsarolás normális."

A zsarolás nem normális, de szerintem az se ami a Tisza környékén folyik, szóval én érdeklődve várom, hogy mi fog kiderülni róluk.

nov. 10. 19:26
 39/50 anonim ***** válasza:

#38: "Szerintem sokkal hihetőbb az, hogy az általa készített hangfelvétellel pont, hogy zsarolta a Fideszt/VJ-t és így került pénzes állásokba."

Tehát a Fidesz ilyen könnyen korrumpálható és zsarolható? Nem gondolom, hogy ez történt és hogy nem lett volna eszközük ellene, ha ez így történt volna.

"Milyen bűncselekményt? Mikor jutott eszébe, hogy ezt nyilvánosságra kell hozni?"

Például az ügyészségi okiratok módosítása, nevek kihúzása. Lehetett volna hamarabb is nyilvánosságra hozni ez igaz.

"Mert pl. ilyen MI által készített felvételek elkészítéséhez nem kell 200 ember"

Nem tudjuk, hogy hányan tudnak róla, illetve hogy az esetleges szivárogtató mennyire tartozik a belső körhöz. Feltételezhetően eléggé fontos szerepe lehet.

"A zsarolás nem normális, de szerintem az se ami a Tisza környékén folyik"

Nem tudsz semmit, ami a Tisza környékén folyik, csak feltételezel. Ti mondtátok, hogy a Tisza még nem is létezik, tavasszal még ennyi tagjuk se volt. Mire számítasz, mi fog kiderülni? Hogy az akkori tagjai gyerekeket kínoztak? Vagy mégis miben bízol? Én max ilyen bulvár jellegű "leleplezéseket", vagy pl belső vitákat tudok elképzelni. Ilyenek minden pártban vannak.

nov. 10. 19:40
 40/50 anonim ***** válasza:

Szerinted a korrupció hogy működik? Annyira hihetetlen, hogy szól valaki pár jó szót az érdekében, hogy el legyen sikálva egy kellemetlen ügy? Vagy te mit csináltál volna? (annyi ilyen Fideszes körökből kikerült ember van de a többségét az ellenzéki sajtó pár nap után már le se szarja, szóval nem volt ez akkora veszély amit feltétlen kezelni kellett volna)

"Például az ügyészségi okiratok módosítása, nevek kihúzása." Bizonyíték? Amiről el lehetett objektíven dönteni, hogy igaz-e az hazugság volt, innentől ezt is csak azért hiszed el, mert neked szimpatikus amit mondott.

"Nem tudjuk, hogy hányan tudnak róla"

Nem tudjuk, de azt tudjuk hogy ennek a haszna valószínűleg kisebb mint a kockázata így erősen valószínűtlen, hogy ha mégis meglépnék akkor azt sok ember bevonásával tennék.

"Nem tudsz semmit, ami a Tisza környékén folyik, csak feltételezel."

A semmiből jött ember milliós rendezvényeket hoz össze. Tudom mikroadományozók, meg saját pénz. Nagyon hihető. Én pl. erre számítok, hogy ki fog pár érdekes támogatói név kerülni.

300 ezres követőtáborral jobb elérést generál, mint Biden 11 millióval vagy Harris 5,6 millióval a facebookon. Szerinted ez normális?

Amikor valaki az üzleti életben, politikában ilyen szinten sikeres tud lenni a semmiből az többnyire valami nagyon csúnya csalás eredménye.

nov. 10. 19:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!