Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidreszes Somkuti Bálint...

A fidreszes Somkuti Bálint miért gyalázza az 56-os hősöket?

Figyelt kérdés

Link: [link]

A legnagyobb szégyen hogy ennek ellenére is meghívják rendszeresen, Az ultrahang is. Szerintem egy normális MAGYAR elítéli ezt, vagy tévedek?

nov. 10. 03:09
 1/10 A kérdező kommentje:
Somkuti Bálintra kimondhatjuk szerintem már hogy hazaáruló!
nov. 10. 03:13
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Mert az a feladata a többi ultrahangos Putyinrajongó oroszdrukkerrel (Stier, Nógrádi, Pöttle, stb.) egyutt, hogy minden létező módon gyalázzák az ukrán védekezést.

Ennek érdekében a legszorgalmasabbak, (Orbán Balázs, Bogár László, Somkuti) azt is vevállalják, hogy az 56-os magyarok forradalmának értelmét is megkérdőjelezzék, hiszen érzik ők is, hogy az logikailag nem áll meg, hogy a magyarok elbukott forradalma hősiesség volt, az ukránok sikeres honvédelme pedig nem hősiesség. Ezért inkább a magyar hősiességet is megkérdőjelezik, csak hogy az ukránokat rugdalhassák napestig.

Érdemes végiggörgetni az ultrahangos videóknak csak a címeit. Szinte az összes az ukrán vereségnek való szurkolást harsogja.

nov. 10. 03:53
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Mert egy elvtelen, senkiházi, hazaáruló, aki szembeköpi a saját hőseink véráldozatát.

Ezeknek semmit sem jelent ma már az, amivel egykor választást nyertek.

nov. 10. 06:33
 4/10 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
62%

A kérdés félre vezető.

A poszt szerint: "Aki a túlerőt nem ismeri fel, az nem hős, hanem bolond. Dicsőség a hősöknek!"

Ebből pedig arra következtetett egy illető hogy a szovjeteket dicséri.

De ez nem így van.

A magyar ellenállók felismerték a túl erőt, amikor a szovjet sereg be vonult és amikor már látták hogy nem jön Amerikai segítség akkor feladták. Csak azért harcoltak először, mert azt hitték hogy segítséget kapnak. A szabadságharcosok sem 56-ban, sem 48-ban nem az egész orosz ország ellenkészültek és mindkét esetben meg adták magukat nekik egy kis harc után, ami mutatja hogy nem voltak bolondok akik feleslegesen harcolnak veszett ügyért. Ennek elismerése nem a "gyalázásuk" hanem történelmi tény. Az emberek ezt csak azért nem akarják elismerni mert a fidesz mondja, azt meg senki nem szereti. (Én fideszes koromban is utáltam a fideszt.)

nov. 10. 07:00
 5/10 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem sem a szovjeteket nevezte hősöknek, hanem azokat, akik felhagytak a Moszkvával szembeni ellenállással.

És miért volt olyan fontos ezt ki hangsúlyoznia Somkutinak? Azért, hogy 56 apropóján is belerúghasson az ukrán honvédőkbe, bolondnak nevezve őket (és persze a nov. 4. után is harcoló Pongrátz Gergelybe, Mansfeld Péterbe és a többiekbe).

Aki látta már videóit az tudja, hogy egy meggyőződéses Putyinista.

nov. 10. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Ez a 🤡 mondott még

[link]

nov. 10. 07:55
 7/10 Fsms ***** válasza:
45%
Fideszes moszkovita.
nov. 10. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:
26%

Ez szándékos volt az ultrahang részéről. Annak a Putyinbarát áthangoló hadműveletnek a része ami a Fideszben már évek óta folyik.

Mert milyen hátránya lesz ebből Somkutinak? Semmi.

Pár hónapig jegelik majd kap ismét egy zsíros állást a nerben milliókért.

Viszont a ner rajongói fejében elültette, megerősítette a putyinista és oroszbarát eszmét és ez most mindennél fontosabb. Nekik nem hazaáruló lesz Somkuti hanem egy hős aki a nehéz időkben is kimondta ami az igazság. És pont ez a lényeg, hogy kétséget ébresszen a népek önrendelkezési jogában szabadságában és szuverenitásában a fidesz törzsközösségben az illiberális azaz szabadság ellenes rendszer Orbánnal az élen.

Így ez az áldozat Somkuti részéről egy célszerű racionális áldozat volt, feláldozta magát a NER oltárán.

nov. 10. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
29%

Szokásotok szerint megint szándékosan hazudtok és megint semmi ilyenről nem volt szó, mint amit ki akartok hozni belőle.

Ott buktok, hogy azt hiszitek mások is épp olyan ostobák mint ti vagytok és csak a címeket olvassák el a valóságot pedig figyelmen kívül hagyják.

Orbán Balázsnál sem jött be a hazugságkampányotok, most se fog bejönni. Hiába erőlködtök azzal csak azt mutatjátok meg hogy mennyire kényszeredetten szeretnétek valami botrányt kelteni ami elvonná a figyelmet a közöttetek levő pedofil bűnözőkről meg Trump választási győzelméről stb. stb.

De csináljátok csak!

Az eredményének eddig is én örültem, ti meg sírtatok a választás éjszakáján. Szóval csak így tovább. Ha ugyanazt csináljátok és mégis más eredményt vártok sokadszorra is, az a ti elmebajotokat tükrözi csak.

nov. 10. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:

mondja ezt a rácz andrás aki egy pc játék videóját elemezte mint orosz-ukrán háborút:

[link]

a helyében inkább kussolnék.

somkuti hadtörténész létére is jól lehúzta magát a rötyin.

nov. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!