Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellett még egyet...

Miért kellett még egyet belerúgni az 56-os hősökbe? Somkuti Bálint bolondoknak nevezte 1956 hőseit!

Figyelt kérdés
Újabb gyalázatos, védhetetlen mondat 1956 hősei kapcsán a Fidesz-KDNP házatájáról: a Szuverenitásvédelmi Hivatal kutatója, Somkuti Bálint bolondoknak nevezte 1956 hőseit azért, mert hazánk védelmében szembeszálltak a szovjet elnyomással. Ma, november 4-én, nemzeti gyásznapunkon különösen is megdöbbentő és felháborító ez a kijelentés.

nov. 4. 12:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
13%

"Ma, november 4-én, nemzeti gyásznapunkon különösen is megdöbbentő és felháborító ez a kijelentés"

Pedig éppen most aktuális a téma. Fura lenne ha februárban beszélne róluk

nov. 4. 12:13
 2/21 A kérdező kommentje:
nov. 4. 12:15
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Mit lehet várni egy ÁVH-ra hajazó intézmény szovjetnyalonc csicskásától?
nov. 4. 12:15
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egy felmenőm meghallt, a harcok alatt, egyet, meg nem láttunk 30 évig, mert nem mert hazajönni, igy érintettségem lévén, merem venni a bátorságot, hogy az ő nevükben is kijelentsem, hogy ez a cserépedény, péniszfej, hazaáruló!
nov. 4. 12:22
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg ezt írta le... Hajjaj Fidesz
nov. 4. 12:22
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

A Fidesz a nemzeti poltikát teljesen feladta Putyin és Oroszország hatalmi érdekei kiszolgálásáért. Hazaárulás kormányzati szinten.

Nem beszélhetünk szuverén Magyarországról amíg Orbán van a kormánynál.

nov. 4. 12:30
 7/21 anonim ***** válasza:
22%

Szánalmas ahogy próbáltokmegint hisztizni valami miatt ami nem is létezik.

A szövegértés nektek megugorhatatlan feladat, egyáltalán nem azt mondta amit próbáltok kihozni belőle.

Most sem.

De megmutatja mennyire kényszeredetten próbálja a ballib oldal elterelni a figyelmet a celebjei botrányáról.

nov. 4. 13:33
 8/21 A kérdező kommentje:
7. ócska beszéd
nov. 4. 13:35
 9/21 anonim ***** válasza:
43%

"A szövegértés nektek megugorhatatlan feladat"

Felfednéd nekünk azt az nem mindennapi tudást, hogy ezt a kijelentést mégis hogyan kéne értelmezni?

nov. 4. 13:44
 10/21 anonim ***** válasza:
12%

"Nekem egy felmenőm meghallt, a harcok alatt"

És gondolod, hogy örül, hogy meghalt? A forradalmat leverték, folytatódott a diktatúra. Cserébe rengeteg apa elvesztette fiait, rengeteg anya elvesztette gyermekét, életek mentek tönkre, tudósok, feltalálók, értelmiségiek menekültek külföldre. Elfogadom hogy ti ennek örültök, és pozitívan fogjátok fel mások halálát, de én nem tudok örülni az országom szétverésének, a honfitársaim szenvedésének. Akkor lett volna értelme ennek a rengeteg áldozatnak, ha van valami eredménye az erőfeszítéseinknek. Így csak meghaltak. Miért olyan jó ez nekünk?

nov. 4. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!