Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Újabb fideszes, ezúttal...

Újabb fideszes, ezúttal Somkuti Bálint örvendezik annak, hogy elbukott az 56-os forradalom. Mi lesz még itt?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 13. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Nagyon helyes, igaza van!
Szomorú, hogy ennyire oroszpárti kormányunk van
21 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%

Igaza van!

neked kellett volna még plusz pár százezer magyar halott?

ha igen akkor menj el ukrajnáb meghalni

okt. 13. 17:51
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Ismered a fideszes erkölcsöt. Pénzért nyalnak, szopnak.
okt. 13. 18:12
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Mi lenne? Az oroszok már a spájzban vannak, elég ha megnézed néhány mai kérdésnél a válaszokat. Szép magyar jövő...
okt. 13. 19:44
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Most legalább mindenki megtanulhatja milyen elvei vannak a jobbereknek. Semmilyen...
okt. 13. 19:50
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Rém ostoba következtetés, pláne ilyen formában párhuzamot vonni a szovjet tömbhöz tartozó, katonailag ekkor már 11 éve megszállt Magyarország és a jelenlegi Ukrajna között.
okt. 13. 20:21
 6/18 anonim ***** válasza:
20%

A szakértő szerint a Nyugat hozzáállása Ukrajnához kétszínű és sok szempontból aljas, mivel szerinte ha a nyugati országok meg akarták volna védeni Ukrajnát, azt már 2022-ben meg tudták volna tenni. Ezt követően arról beszél, hogy azzal, hogy “csepegtetik a hazájukat egy külső agresszió ellen védő ukránoknak a felszerelést, azokat az orosz propagandaállításokat támasztják alá, amely arról szól, hogy ennek az egésznek a végső célja tulajdonképpen Ukrajna elpusztítása és másodsorban Oroszország meggyengítése”.

EZ ÍGY VAN!

Olyan mintha olyan csúnyán megsérült és elfertőzödött volna egy lónak a lába, ami menthetetlen.

Ha meg akarod menteni, akkor azonnal le kell amputálni és gyógyszeres kezeléssel gondoskodni róla, hogy helyre jöjjön.

Ha nem segítesz rajta, akkor sokat szendvedve ugyan de meghal.

Ha nem tudsz rajta segíteni, és nem is akarod látni a szenvedését, akkor elaltatod.

Ha kimondottan szeretnéd megkínozi az állatot, akkor csak lassítod a folyamatot, de napokig szenved az állat, amíg lassan de biztosan felmondja a szervezete a szolgálatot.

Na az EU és liberális mocsakék, alja emberek akik az utolsó lassú szenvedést még jóemberkedésnek állítják be.

Hánynom kell tőlük!

És IGEN, ilyen segítség nem kellett volna az USA-tól akkor, mert lehet nem lenne már Magyarország...

okt. 15. 12:09
 7/18 A kérdező kommentje:

6:

Értjük, te az amputáció híve vagy, és az amputált végtagokat természetesen haza is akarod vinni, hogy rávarrd az urad lovára. 😅

Mióta világ a világ, az agresszorok kettős kommunikációt visznek: egyrészt bírálják a harmadik felek által a megtámadott ellenfelüknek nyújtott segítséget és emiatt fenyegetik a segítségnyújtót, másrészt azzal próbáljak frusztrálni a megtámadott felet, hogy a segítség, amit kap, az valójában csak az kevès, csak az agóniáját hosszabbítja meg, és ezért ha hagyja magát, hamarabb szabadul.

Nincs új a nap alatt..

okt. 15. 16:21
 8/18 anonim ***** válasza:
21%

Nem talált :)

Én másnak a híve vagyok :)

Konkrétan én az oroszokat segítettem volna, hogy minnél gyorsabban humánusan végezzenek az ukránokkal.

De azért visszakérdezek, hogy te ugye az állatkínzó vagy? Vagyis ebben az értelemben az ukránok kínzója, hogy több éven keresztül kivéreztetni :)

okt. 15. 18:49
 9/18 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy én gyűlölöm a keleti szlávokat. Vagyis oroszokat és ukránokat.

Szóval ha engem nem érintene gazdaságilag, akkor azzal egyetértek, hogy a ezzel a támogatási módszerrel tudjuk a legtöbbet megőlni belőlük. Ha gyorsan végeznek az oroszok, vagy az ukránok, akkor nincs annyi áldozat. De ezzel a kevés támogatással tudjuk folyamatosan fentartani az ütközetet, úgy hogy hegyekbe állnak a hullák. A legjobb lenne ezt úgy fent tartani amíg vagy az oroszok, vagy az ukránok el nem fogynak végleg.

Én csak azért nem vagyok ennek a híve, mert gazdaságilag ez rossz hatással van ránk.

De ha jól értem, akkor te a gazdasági problémák ellenére is ezt választod.

okt. 15. 18:55
 10/18 A kérdező kommentje:

No comment.

Köszönöm, hogy demonstrálod nekünk a fideszes morált. Hogy hova süllyesztette a magyar emberek jelentős részét az “értéksemleges” (azaz elvtelen, becstelen, amorális) külpolitika.

okt. 15. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!