Újabb fideszes, ezúttal Somkuti Bálint örvendezik annak, hogy elbukott az 56-os forradalom. Mi lesz még itt?
Már nem azért, de ki mondta, hogy Fideszes vagyok?
Nem vagyok az, ez már a második tévedésed.
Én lehet elvtelen, becstelen vagyok, de még én se válaszottam az emberkínzást.
Azért nem akarsz válaszolni, mert te azt képviseled?
11:
Ha elleneznéd az emberáldozatokat, akkor legalább annyira el kellene ítélned az orosz offenzívát, mint az ukrán “háborús védekezést”.
De ezt persze nem teszed, tehát valójában nem az embereket sajnálod, hanem az ukrán védekezés tényét fájlalod.
Dehát magad is megvallottad fentebb, hogy kedvedre való a keletiszláv vér omlása, akkor most ne add a humanistát, koma:)
Ha nem vagy fideszes, akkor gondolom mihazánkos, vagy valami hasonló putyinrajongó szekta tagja vagy, nagy különbséget nem jelent.
Félreértettél.
Nem ítélem el az orosz offenzívát, nem sajnálom a keleti szlávokat.
Sajnos az EU gazdaságát, így Magyarországot is negatívan érinti.
Ezért írtam, hogy én segítettem volna vagy legalábbis nem hátráltattam volna az oroszkat a győzelembe. Ennek csak és kizárólag annyi jelentősége van hogy az én életszínvonalam ne essen vissza.
De ha távol lenne tőlünk ez az egész, akkor csinálnám azt amit most az EU, hogy addig tápolnám óvatosan a gyengébb felet amíg csak lehet.
Ha azt látnám, hogy ukránok kerekednek felül akkor adnék az oroszoknak is támogatást hpgy mindig egyenlőek maradjanak a feltételek.
Így lehetne a legtöbb oroszt és ukránt megölni.
Szóval én abszolút nem lennék ellene annak, hogy szlávok halomra gyilkolják egymást.
Hívtak már engem Zelenszkij rajongónak is mert örültem annak, hogy egy jól sikerült nap után mennyi oroszt öltek le.
Nekem ezek ugyanolyanok érted? Mint két tojás, ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
És csupán azért hagytam volna hogy az erősebb felzabálja s másikat, mert gazdasági szempontból én és s családom és a többi magyar ember így jár a legjobban.
Lehet hogy elvtelen és érzéketlen vagyok, de legalább nem vagyok álszent.
Engem ez az álszentség zavar, amit te meg a cimboráid csináltok.
Válaszolsz amúgy végre a kérdésemre?!
Ok, szóval szimplán gyerekes vagy, nem fideszes. Rendben!
Kérdésed? Nem emlékszem ilyesmire. Lényeges volt?
Baloldali, liberális vagyok.
Gyűlölöm őket!
Olyan mintha olyan csúnyán megsérült és elfertőzödött volna egy lónak a lába, ami menthetetlen.
Ha meg akarod menteni, akkor azonnal le kell amputálni és gyógyszeres kezeléssel gondoskodni róla, hogy helyre jöjjön.
Ha nem segítesz rajta, akkor sokat szendvedve ugyan de meghal.
Ha nem tudsz rajta segíteni, és nem is akarod látni a szenvedését, akkor elaltatod.
Ha kimondottan szeretnéd megkínozi az állatot, akkor csak lassítod a folyamatot, de napokig szenved az állat, amíg lassan de biztosan felmondja a szervezete a szolgálatot.
Az hogy ezek közül melyiket választod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!