Miért hallgat a baloldali média? Most épp Varnus Xavért mentegetik?
Vicces a Fidesz, meg a csicskásaik vergődése.
A sokadik pedofil-homo csontváz esett ki Orbánék szekrényéből. De önkritika helyett milyen megoldást találtak ki? Hát össze kell pedofilozni a magyar közélet meleg szereplőit, hangosan, többször el kell ismételni, hogy ők a baloldal emberei, grátiszban még valahogy Magyar Pétert is bele kell keverni a dologba :) Szánalmas...
Kérdező, sorold már fel kérlek, tényekkel, bírósági dokumentumokkal alátámasztva a "baloldal" pedofil ügyeit.
Itt csak te vergődsz.
Én elítéltem a Fideszt is, nem tudom miért akarsz ennyire gagyin terelni.
Varnus önként vállalja fel, hogy 14 éves srácokat hajkurászik.
Na ez a gáz.
Igen, én vergődöm, nem te, végülis én tettem fel kérdést emiatt a gyakorin :)
Mutass már videót, vagy bejegyzést, ahol Varnus Xavér önként vállal bármi ilyen cselekményt.
Tehát szerinted kérdést kiírni vergődés.
Szerintem meg az a vergődés, amikor elkezdesz fideszezni egy nem fideszes kérdés alatt még terelni.
A net tele van vele, nem fogok neked linkelgetni semmit. Legközelebb akkor válaszolj, ha tudsz valami érdemit is, nem csak offolni (nem érdekel a szokásos sírás se, hogy "brühühű nem linkeltél semmit", mert az lesz a következő lépcsőfok.
Uncsi!!!!
#14 de, fideszes kérdés, ez a tipikusan fideszes baloldalazásból látszik. Ha nem fideszes lennél, akkor kimaradt volna a baloldalalazás.
Persze, hogy nem linkelsz semmit, mert semmit nincs. Egyébként ez is tipikus fideszes ovis módszer, ugyanígy sok elvtársad elmondja, hogy "tele a net", meg hogy "nem fogok neked linkelni, keresd meg".
Mondd te szektásságból vagy ilyen "gerinces", vagy fizetett fideszes vagy?
Nem kell a duma.
Az, hogy a X faktor szereplő ma hajnalban verekedett (vagy sem), már fent van telexen.
Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!