Vajon beszámol-e az M1 a Hír tv a Tv2 ,hogy már 7% a Tisza Párt előnye a Fidesszel szemben?
nov. 5. 20:08
3/9 anonim válasza:
Ez csak a médián közvéleménykutatása... a napokban olyan közvèleménykutatások is napvilágot láttak, amikben Fidesz előny van... Nagy az ellentmondás a közvélemenykutatók között l ..de azért a médián mérési miatt én nem bíznám el magam, anno az összefogast is fej-fej mellett mérték a Fidesszel...
4/9 A kérdező kommentje:
2. sorsdöntő
nov. 5. 20:19
5/9 anonim válasza:
Tényleg? Milyen szavazás van a napokban vagy akár ma Magyarországon?
6/9 A kérdező kommentje:
A 2026 kampány berobbant! Árad a Tisza!
nov. 5. 20:30
7/9 anonim válasza:
Úgy tudtam, hogy innen fúj a cél. Szerintem a discord szerótokon nagyobb sikered lesz.
9/9 anonim válasza:
". a napokban olyan közvèleménykutatások is napvilágot láttak, amikben Fidesz előny van..."
Biztos nem Fidesz általi közvéleménykutatók akik nem is csináltak semmit csak ráírtak valami jól hangzó számot, hogy ők jöjjenek ki jól...
A medián teljesen jó, pontos felméreseket csinál. Lehet hinni nekik, nem vaktába lövöldöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!