Miért hallgat a baloldali média? Most épp Varnus Xavért mentegetik?
Várjál kérdező....amikor a Fideszes megmondók mentegették Endre bát vagy a pedofil mosdató Novák Katkát, vagy esetleg Kaletát, vagy esetleg a most szeptemberben kipattant 2 kecskeméti pedofil papot, akkor nem láttam tőled hasonlót kiírni? Hol voltál, ahol asztalt verve követelted az Origótól, vagy a Pesti Srácoktól, hogy miért mentegetik ezeket?
Nem előbb a saját közösségedben kellene rohadtul nagyon rendet vágni, aztán esetleg utána mutogatni a másik házára? :D
Azt sikerült a Rogán műveknek kitalálni, hogy előveszik az összes ismert nem kormánypárti meleget és rájuk sütik a fidesz saját aberrációját?
Ez azért egyfelől aljasság, másfelől qrva gyenge dolog.
Én akkor is kiakadtam. Jelenleg azon vagyok kiakadva, hogy a baloldalon is sok a pedofil.
Elég megnézni a válaszokat.
Főleg a hármasét. Kaleta rossz pedofil. Xavér jó bűnöző 🤡
5-ös
Nem boomer, egyik pedofil sem jó, ez nálad meg a közösségedben dívik, hogy a politikai hovatartozás alapján döntitek el melyik pedofilt mosdatjátok és melyiket meg nem...számomra az összes pedofil pedofil párthovatartozástól függetlenül....
Másik, Kaleta, kecskeméti pedo papok, Endre bá, tudtommal bíróság mondta ki a bűnösségüket, Lakatosról meg Xavérről van ilyen bírósági ítélet? És még mielőtt nekiállnál visítani, hogy mosdatni akarnám őket nem....igen is ha igaz álljanak ők is bíróság elé... de amíg nincs bírósági ítélet, hogy pedofilok, addig és csak is addig ne emlegessük már őket egy lapon Endre báékkal, akik elítélt pedofilok.
Most akkor hallgat vagy mentegeti?
Varnus Xavér "baloldali közszereplő"? Állami vagy pártok által alkalmazott?
Rákerestem a hírekre és a Magyar Nemzet szerint 15 éves srácoknak tett szexuális ajánlatot. A Fidesz által módosított büntető törvénykönyv szerint ez LEGLÁLIS. A búza zenész bűnöző, mert beleegyezési korhatár feletti személlyel akart legális szexuális kapcsolatot létesíteni?
Idézem a Magyar Nemzetet:
"A Magyar Jelen megkereste Varnus Xavért is, akitől azt kérdezték, elismeri-e a 14-16 éves fiúkkal folytatott szexuális viszonyt."
Ha a kérdésre igennel válaszolna sem történne semmi, mert ez nem bűncselekmény ( lehetne az is, dehát a Fidesz bizonyos körülmények esetén megengedte a 12 évesek leqrását is, igaz? :D ).
És mielőtt újra magadra húzom a bohócos emojit: én nem Xavért védem, ha csinált bármi olyan akkor felőlem rárohadhat a műanyag lakat is ( ahogy pl Kaletára is kellene ), de google biztosította jelen ismereteim szerint egyelőre ő még nem követett el bűncselekményt, bír a többi említett személy bizonyítottan elkövette amiért el is ítélték őket.
Tudsz arról bármit linkelni, hogy elkövetett valamit amit nem lett volna szabad vagy simán csak alaptalanul vádaskodsz - aminek nagy nyilvánosság előtt elkövetve szintén lehet büntetőjogi következménye. :D
"Mindhárom férfi egyértelműen alá-fölé rendeltségi viszonyról, hatalmi visszaélésről beszélt, ami akkor is büntetendő, ha az áldozat elmúlt 14 éves."
Téged, bár nem érdekel és elítéled a pedofiliát, de azért csak megpróbáltad Varnust kimosni.
Nem jött össze.
Persze gondolom erre is lesz majd kifogás 🤡
Méret bár téged nem érdekel és elítéled a pedofílokat, azért ha baloldali a pali, akkor addig hisztizel, míg ki nem mosod valahogy. Az se baj, ha hazudunk.🤡
"A válaszadó értelmetlen dolgokat ír"
Köszönjük kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!