Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért nem...

Az ellenzékiek miért nem tudják feldolgozni, hogy még mindig sokan szeretjük Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
Én már csak őt tudom elképzelni vezetőnek, egy apafigura lett és tetszik az, hogy megmondja a frankót a magukat felvilágosultnak hívő, impotens EU-s vezetőknek. A magyarok már sokszor megmondták, hogy nekik nem kell migráns, nem kell gender, a jelenlegi rendszerben is az értelmesebbje jól feltalálja magát, a naiv, vágyvezérelt idealisták meg leléphetnek, ha nem tetszik, csá.

nov. 8. 11:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%

hajrá fidesz

most olyan helyzet van, hogy nem nyúlják le a pénzt (mint ahogy az ellenzék támad)

jó kormányunk van, csak így tovább

hajrá Orbán, mutasd meg kik vagyunk mi Magyarok!

nov. 8. 11:04
 2/16 anonim ***** válasza:
9%
és ja úgy profillal vagyok, nem a kérdező vagyok - vannak dolgok amivel nem értek egyet a fidesszel, de most szerintem ők a legjobbak (ennyi)
nov. 8. 11:06
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom hol élsz, de suttyófalván és a határontúliakon kívül már senki sem Fideszes, a kemény mag is kezd megbomlani.
nov. 8. 11:06
 4/16 Krampusz1 ***** válasza:
82%
Már eldönteni sem tudom hogy egy orosz ügynök, vagy egy fideszes ügynök teszi fel az álkérdéseket.
nov. 8. 11:07
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
nem bomlik itt semmi #3 ne dőlj be a fake newsn-ak
nov. 8. 11:08
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

"A magyarok már sokszor megmondták, hogy nekik nem kell migráns, nem kell gender"

Szeressétek.

Az én életemben, ezek ötödrendű kérdések. Ha ez a legtöbb, amit Orbán mellett fel tudsz hozni akkor nem csoda, hogy csúszik le az ország mindn fontos mutatóban.

nov. 8. 11:09
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

Akkor ti a nagy szerelmetekért jutalmul kapjátok azt a sok sz.rt amit mi kitolásból.

Csak ezt fel sem éritek ésszel.

nov. 8. 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Orbán megtalálta a "magyar néplelket"; hót hülye mindenhez, de azt a lehető legmagabiztosabban, és agresszív kismalac módjára megy neki mindennek és mindenkinek, aki a saját territóriumát támadja, és ez a viselkedés imponál (túl) sok embernek.
nov. 8. 11:45
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Azért nem tudjuk feldolgozni, mert nehezünkre esik elhinni, hogy ennyi hiszékeny, megvezethető, a Fidesz minden hazugságát csont nélkül benyaló, még az ország kifosztását is tapsikolva elnéző ember él az országban, akik képtelenek szembe nézni a valósággal, hogy évek óta totálisan hülyének nézi és az orruknál fogva vezeti őket az általuk megválasztott vezetés.

Fel nem foghatjuk, hogy hogy hihetik el értelmes, tanult emberek, hogy Nyugat-Európában óvodásokon végeznek nemátalakító műtétet, és ettől kell megvédeni minket, amire persze csak a Fidesz képes…

nov. 8. 11:46
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Képzeljük el, hogy milyen lenne, ha a 15 évnyi 2/3-ad mellett egy olyan országgá váltunk volna, mint, ami ma Lengyelország, ami igaz, hogy nem nyugati ország még, de jóval előrébb vannak, na ehelyett, visszamentünk 30 évet a múltba, vagy mégtöbbet.
nov. 8. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!