Az ellenzékiek miért nem tudják feldolgozni, hogy még
mindig sokan szeretjük Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
Én már csak őt tudom elképzelni vezetőnek, egy apafigura lett és tetszik az, hogy megmondja a frankót a magukat felvilágosultnak hívő, impotens EU-s vezetőknek. A magyarok már sokszor megmondták, hogy nekik nem kell migráns, nem kell gender, a jelenlegi rendszerben is az értelmesebbje jól feltalálja magát, a naiv, vágyvezérelt idealisták meg leléphetnek, ha nem tetszik, csá.
most olyan helyzet van, hogy nem nyúlják le a pénzt (mint ahogy az ellenzék támad)
jó kormányunk van, csak így tovább
hajrá Orbán, mutasd meg kik vagyunk mi Magyarok!
nov. 8. 11:04
2/16 anonim válasza:
és ja úgy profillal vagyok, nem a kérdező vagyok - vannak dolgok amivel nem értek egyet a fidesszel, de most szerintem ők a legjobbak (ennyi)
nov. 8. 11:06
3/16 anonim válasza:
Nem tudom hol élsz, de suttyófalván és a határontúliakon kívül már senki sem Fideszes, a kemény mag is kezd megbomlani.
nov. 8. 11:06
4/16 Krampusz1 válasza:
Már eldönteni sem tudom hogy egy orosz ügynök, vagy egy fideszes ügynök teszi fel az álkérdéseket.
nov. 8. 11:07
5/16 anonim válasza:
nem bomlik itt semmi #3 ne dőlj be a fake newsn-ak
nov. 8. 11:08
6/16 anonim válasza:
"A magyarok már sokszor megmondták, hogy nekik nem kell migráns, nem kell gender"
Szeressétek.
Az én életemben, ezek ötödrendű kérdések. Ha ez a legtöbb, amit Orbán mellett fel tudsz hozni akkor nem csoda, hogy csúszik le az ország mindn fontos mutatóban.
nov. 8. 11:09
7/16 anonim válasza:
Akkor ti a nagy szerelmetekért jutalmul kapjátok azt a sok sz.rt amit mi kitolásból.
Csak ezt fel sem éritek ésszel.
nov. 8. 11:42
8/16 anonim válasza:
Orbán megtalálta a "magyar néplelket"; hót hülye mindenhez, de azt a lehető legmagabiztosabban, és agresszív kismalac módjára megy neki mindennek és mindenkinek, aki a saját territóriumát támadja, és ez a viselkedés imponál (túl) sok embernek.
nov. 8. 11:45
9/16 anonim válasza:
Azért nem tudjuk feldolgozni, mert nehezünkre esik elhinni, hogy ennyi hiszékeny, megvezethető, a Fidesz minden hazugságát csont nélkül benyaló, még az ország kifosztását is tapsikolva elnéző ember él az országban, akik képtelenek szembe nézni a valósággal, hogy évek óta totálisan hülyének nézi és az orruknál fogva vezeti őket az általuk megválasztott vezetés.
Fel nem foghatjuk, hogy hogy hihetik el értelmes, tanult emberek, hogy Nyugat-Európában óvodásokon végeznek nemátalakító műtétet, és ettől kell megvédeni minket, amire persze csak a Fidesz képes…
nov. 8. 11:46
10/16 anonim válasza:
Képzeljük el, hogy milyen lenne, ha a 15 évnyi 2/3-ad mellett egy olyan országgá váltunk volna, mint, ami ma Lengyelország, ami igaz, hogy nem nyugati ország még, de jóval előrébb vannak, na ehelyett, visszamentünk 30 évet a múltba, vagy mégtöbbet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!