H 2026-ra véget ér az orosz-ukrán háború, a migránsozást már unják a nyugdíjasok is, mivel fog Orbán riogatni hogy miért nem szabad a TISZÁra szavazni?
Ha nem lesz háború nem fog tudni riogatni azzal hogy MP háborúba vinné az országot : bukta.
A migránsozást már egy jó ideje megunták az emberek, már vidéken se rettegnek a migránsoktól az emberek, bukta, ez lejárt lemez.
Trump nyert, Orbán nagy haverja, úgyhogy az az opció is bukta hogy valamiféle USA bábember MP, meg a Tisza. Bukta.
Egyetlen opció maradt talán : hogy a brüsszeliták alázatos kis szolgája MP.
Ennyi lesz a nagy muníció a Tisza ellen?
A legújabb közvéleménykutatások szerint egyre kevésbé hiszik már el a sok baromságot az emberek, a Tisza meg már előzi a Fideszt.
A gazdasági sikerekkel úgy néz ki nem igazán fogni tudni kampányolni Orbánék (mert nincsenek, az EU legszegényebb országa leszünk lassan).
Gyurcsányozás : Azt talán a leghülyébb emberek se hiszik el hogy a Tisza Gyurcsány pártja, mivel maga MP is a FIdeszből jött, a szerves részük volt.
Szerintem bajban lesz Viktor, mivel fog riogatni így?
Bátyja, ti ellenzékiek bőven csináltok annyi hülyeséget, hogy az emberek kapaszkodni fognak Orbánba. Ez az ellenségkép csak a ti fejetekben létezik, mert addig se kell magatokkal szembenézni 🤡
Nem tűnik fel, hogy 14 éve mindenki hülye, mindenki hibás, csak ti nem?
Miből gondolod, hogy nem lesz háború.
Az neki nem baj, ha az emberek a TISZA pártra szavaznak. Az ő kreálmánya ez a csapat. Legfeljebb, majd koalícióra lép vele.
Hát a közvéleménykutatásokra inkább ne alapozzunk. Láttuk most is és két éve itthon is.
Van még másfél év, addig a Tiszának is állást kell foglalnia a hétköznapokat érintő kérdésekben, pl adózás, segélyezés, családtámogatás. Aztán ezekben le lehet őket járatni. Azt meg már úgyis tudjuk, hogy az EU-ban milyen vonalat képviselnek, szóval ezekkel meg lehet fogni őket simán szerintem.
6.
Nem tudom miért nem lehet a Fideszből kivenni a jó dolgokat és azokat vegyíteni. Maradjon a családi adókedvezmény, de lépjünk be az Európai Ügyészségbe.
2: Én jobboldali szavazó vagyok. 2022-ben is a FIdeszre nyomtam, bár már nem jó szívvel.
Végre lett egy alternatíva. 2026-ban repül Orbán, bármennyire is vonyítotok.
A fiatalok egyszerűen leváltják, senkit nem fog érdekel a boomer vinnyogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!