Magyarországon miért nem szabad lőfegyvert tartani úgy, mint USA-ban? Trump - Orbán jóviszony miatt átvehetné a Fidesz a republikánusok szokásait?
Mert más volt a történelmi fejlődése a két országnak.
Köszi, én nem szeretném ebben követni amerikát.
4#
Vagy van vagy nincs, szerintem mind1. Senkit nem zavar azzal, ha otthon van fegyverei.
#5 szerintem nagyon nem mindegy, hogy a barátoddal vagy a képzeletbeli barátoddal beszélgetsz hangosan.
Gyakorlatilag nem létező bűncselekménnyel indokolni a fegyvertartást elég morbid, hiszen a fegyvertartás korlátozásának feloldása után szaporodnának meg az ilyen bűncselekmények.
Magyarországon a lőfegyverrel elkövetett bűncselekmények száma elenyésző, ahogy az általad említett felfegyverkezve elkövetett súlyos bűncselekmények száma is. Ezeknek a száma a szabad fegyvertartás bevezetése után csak nőne...
"Trump - Orbán jóviszony miatt"
Amíg Trump hivatalban volt mint elnök, addig négy év alatt egyetlen egyszer volt hajlandó Orbánt fogadni egészen 15 percre - miközben az összes szomszédunkat személyesen kereste fel!!!
Ennyit Trump "nagy barátságáról"! - Szart sem ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!