Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a Forint árfolyam-romlásán...

Aki a Forint árfolyam-romlásának örül, miben veszi észre, hogy jól járt? Mert oké, hogy több Ft-ot kap, de többet is kell majd költenie, nem?

Figyelt kérdés
nov. 6. 11:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egyenlőre én is kénytelen vagyok itt lenni ebben a félázsiai, többségében földbuta és ehhez még semmire arrogáns és nagyképű turbómagyar bunkók által lakott Kárpát-medencei koszfészekben, de ami még késik, nem múlik. Pénzem dollárban és euro-ban, jelentős része már külföldön, nyugdíjmegtakarítás ugyancsak külföldön. Ha fiatal vagy és megteheted, tanulj nyelveket, amit megtakarítasz tedd át valutába, legyen külföldi bankszámlád, kezdj el kint vagy kintre dolgozni (pl. mint programozó), aztán el fog jönni az ideje, hogy fizikailag is lépj innen, mutass egy középső ujjat orbánnak és a sok fideszes boomernek!
tegnap 16:51
 12/16 A kérdező kommentje:
11: Elhiszem, hogy menekülni könnyebb, de mi lenne, ha próbálnál tenni is a hazádért, hogy jobb legyen itt az élet?
tegnap 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:

persze xd

kérdező: sosem lesz jobb és erre emlékezz, sosem.

ezt mondják már 500 éve és mindig holnap lesz jobb.

az az igazság hogy mi is meguntuk, meg hát 1 élete van mindenkinek, tudod

megérdemlitek a sorsotokat féleszűek és aki ér valamit úgy is elmegy. a többi meg szenvedni fog meg fizetni a többiek helyett is...

az elözőt nem én írtam, de üdv innen Dublinból

tegnap 18:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Na, egy újabb hazafi...
tegnap 19:12
 15/16 anonim ***** válasza:
fizesd te, a te döntésed hogy otthon maradsz!
tegnap 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én se szívesen fizetném a hitelt amit Orbán vett fel hogy ki tudjuk fizetni Tiborc Istvánnak a 700 milliárd Ft-os irodaházakat amik 400 milliard ft-ot érnek piaci áron...
tegnap 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!